ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια επίθεση Θεοδωράκη στον Καμμένο – Τι του απάντησαν οι ΑΝΕΛ

Επίθεση στον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας ότι θεωρεί απαράδεκτο ένας άνθρωπος εθνολαϊκιστής και ακραίων θέσεων να είναι υπουργός Αμυνας της Ελλάδας.

«Απαράδεκτο ένας εθνολαϊκιστής, ακραίων απόψεων και απρόβλεπτων αντιδράσεων να είναι στο υπουργείο Άμυνας. Ανάλογα με τα ξενύχτια του, έχει μια διαφορετική θέση το πρωί. Είναι κακό παράδειγμα απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι η διαφωνία του υπουργού Αμύνης με τον υπουργό Εξωτερικών είναι εις βάρος της εθνικής πολιτικής της χώρας και της Ευρώπης.

Παράλληλα σημείωσε ότι είναι πρόβλημα του κ. Τσίπρα και πρέπει να το λύσει. «Αν ήταν υφυπουργός σε κάποιο υπουργείο δεν θα υπήρχε πρόβλημα» πρόσθεσε.

Για τη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να βρει κάποια επιχειρήματα που θα κάνουν τον Τούρκο ηγέτη να σκεφτεί διαφορετικά σε σχέση με το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών γιατί ο Ερντογάν είναι αυτός που έχει αποφασίσει να κρατά τους στρατιωτικούς φυλακισμένους.

Σχετικά με την αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι υπάρχει μια συντηρητική ρότα που δεν ενδιαφέρει το Ποτάμι.

«Είχαν μαζευτεί πολλά πράγματα, είχαν παρθεί πολλές αποφάσεις ερήμην μας και αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε», τόνισε.

ΑΝΕΛ: Η ηθική είναι πάντοτε ισχυρότερη από την αχρειότητα που τον χαρακτηρίζει

«Το φερέφωνο των διαπλεκόμενων δεν μπόρεσε να συμβιβαστεί εδώ και τρία χρόνια με την ιδέα πως υπουργός Άμυνας είναι ένας πολιτικός με αρχές και αξίες, ο Πάνος Καμμένος. Μέσα σε ένα "Ποτάμι" από λάσπες και ύβρεις όπου ζει, του είναι αδύνατον να καταλάβει ότι η ηθική είναι πάντοτε ισχυρότερη από την αχρειότητα που τον χαρακτηρίζει». Αυτό τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης σε απάντησή του στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

«Σταύρο, κάθε φορά που συκοφαντείς τον Πάνο Καμμένο τον δικαιώνεις και τον δυναμώνεις» καταλήγει ο κ. Τοσουνίδης.