ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν έχω κανέναν»: Συγκλονίζει το σημειωματάριο του 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του

Συγκλονιστικά είναι τα όσα έγραψε στο σημειωματάριό του ο 15χρονος από την Αργυρούπολη, λίγο πριν αυτοκτονήσει το βράδυ του Σαββάτου (07.07.2018).

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, τα όσα γράφει στο ημερολόγιό του αποκαλύπτουν το τι περνούσε ο μαθητής από την Αργυρούπολη, αλλά και το δέσιμο με τους γονείς και τον αδερφό του.

Ακόμα και λίγο πριν αυτοκτονήσει τους έγραψε «πατέρα, μητέρα αδερφέ μου, σας αγαπώ». Άλλη μέρα φαίνεται να είχε γράψει στο σημειωματάριο πως «έχω μαζί μου τον πατέρα μου, την μητέρα μου και τον αδερφό μου, δεν έχω όλους τους άλλους δεν έχω την κοινωνία». Αναφέρει επίσης πως ορισμένες φορές η ζωή του ήταν «κόλαση».

Τι περιγράφει ο θείος του παιδιού

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα ανέφερε ο θείος του 15χρονου στο Live News στο κανάλι «Ε», οι γονείς του δούλευαν στην ταβέρνα που έχουν στην Αργυρούπολη, και όταν γύρισαν στο σπίτι κατά τις 3 τα ξημερώματα τον βρήκαν κρεμασμένο.

Ανέφερε πως οι γονείς δεν ήξεραν τι γίνεται στο σχολείο του παιδιού, επομένως δεν ήξεραν τίποτα περί bullying, ενώ σημειώνει πως ήταν ένα πολύ καλό παιδί και όλοι απορούν για την κίνησή του αυτή.

Την ίδια ώρα από το Γυμνάσιο της Αργυρούπολης στο οποίο πήγαινε ο μαθητής, αναφέρουν πως δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή τους κάποια άσχημη συμπεριφορά εναντίον του.