ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καβγάς Σκουρλέτη-Γεωργιάδη για τον «Κλεισθένη»

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για το πρόγραμμα "Κλεισθένης".

«Όταν σας βλέπει ο κόσμος για ένα θέμα το οποίο υπερασπιζόσασταν με τόσο μεγάλο πάθος εδώ και μήνες και αλλάζετε ξαφνικά γνώμη σε λίγες ώρες, τότε όπως καταλαβαίνετε η εμπιστοσύνη του κόσμου σε εσάς προσωπικά και στην κυβέρνηση σας μηδενίζεται. Σας το λέω ευθέως κ. υπουργέ, εγώ προσωπικά δεν σας έχω καμία εμπιστοσύνη ότι σε πέντε μήνες όπως λέτε θα φέρετε τέτοιο νομοσχέδιο» είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών.

«Μας λέτε ότι αλλάζουμε θέση, εσείς γιατί αυτή τη στιγμή αλλάζετε την επιχειρηματολογία σας; Θα μπορούσατε να πείτε ότι επιβεβαιωθήκατε, ότι υιοθετήσαμε την λογική σας» απάντησε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουρλέτης

«Σας είπα με την απλή αναλογική που θεσπίζετε και χωρίς το όριο του 3% που σας ζητά ο συνεταίρος σας, θα δώσετε φωνή σε όλα τα άκρα» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε την αντιπαράθεση