ΔΙΕΘΝΗ

Πέταξαν στον ουρανό το… μωρό Τραμπ και τα σχέδια της Μέι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη Βρετανία βρίσκεται σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του, η οποία δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος, σε συνέντευξή του στη Sun, «έκραξε» το σχέδιο της Μέι για το Brexit και είπε πως ο Μπόρις Τζόνσον (εσωκομματικός αντίπαλος της Μέι) θα ήταν εξαιρετικός πρωθυπουργός!

Σήμερα το πρωί οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν για να επιθεωρήσουν τα στρατεύματα στη διάσημη βασιλική, στρατιωτική ακαδημία Σάντχερστ, πριν έχουν διμερείς συνομιλίες και γευματίσουν στο Τσέκερς, τη θερινή κατοικία των Βρετανών πρωθυπουργών.

Στη συνέχεια είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου. Αργότερα ο Τραμπ και η σύζυγός του θα μεταβούν στο παλάτι του Γουίνδσορ για να πιουν τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Στο μεταξύ, ήδη, στον ουρανό του Λονδίνου "πετά" το γιγάντιο μωρό Τραμπ! Μπορεί ο Αμερικανός πρόεδρος να… εκνευρίστηκε με την… πρωτοβουλία των Βρετανών ακτιβιστών αλλά εκείνοι φόρεσαν τις κόκκινες φόρμες τους με το μήνυνα "μπέιμπι-σίτερ Τραμπ" και κονκάρδες ""Ας κάνουμε τους ρατσιστές ανεπιθύμητους ξανά"…

Το μπαλόνι με την μορφή του Ντόναλντ Τραμπ ως ένα πορτοκαλί μωρό που κλαίει, πετάει πάνω από το κοινοβούλιο.

"Φαντάζομαι ότι όταν φουσκώνουν αερόστατα για να με κάνουν να αισθανθώ ανεπιθύμητος δεν υπάρχει για μένα κανένας λόγος να πάω στο Λονδίνο", δήλωσε ο Τραμπ.

"Αγαπούσα πολύ το Λονδίνο. Δεν το έχω επισκεφθεί εδώ και πολύ καιρό. Αλλά όταν σε κάνουν να νιώθεις ανεπιθύμητος, γιατί να μείνω εκεί;".