ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριος καβγάς στο δημοτικό συμβούλιο Νέας Σμύρνης!

Εν μέσω ύβρεων διεκόπη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νέας Σμύρνης.

Πρωταγωνιστές ο «πράσινος» δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης και η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ιωάννα Καρυοφύλλη από την μία πλευρά και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος (ΣΥΡΙΖΑ) Γιώργος Κουτελάκης.

Την αρχή έκανε ο κ. Καρυαφύλλη η οποία επιτέθηκε με σφοδρότητα στον κ. Κουτελάκη για άρθρα του σε τοπική ιστοσελίδα αλλά και γενικότερα για την επαγγελματική του πορεία ως δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος να βγει εκτός εαυτού και να της απαντήσει «άει στο διάβολο»!!!

Το γεγονός προκάλεσε αρχικά την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας  Π.Λαδόπουλου που ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΔΣ να καλέσει την Αστυνομία να «πετάξει έξω», τον κ. Κουτελάκη και στη συνέχεια  τον δήμαρχο που ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης, καθώς, όπως είπε: «Το ήθος μου και η ακεραιότητα που διαθέτω δεν μου επιτρέπουν να ακούω έναν πρώην δήμαρχο να εκφράζεται με τέτοιο τρόπο σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου».

Η συνεδρίαση διεκόπη αλλά το σίριαλ συνεχίστηκε με ανάρτηση του κ. Κουτελάκη στην προσωπική του σελίδα στο facebook, απαντώντας στον δήμαρχο και τους συνεργάτες του: «Ποιοι τα λένε αυτά: Αυτοι που αποτελουν την επιτομη της πολιτικης ανεντιμοτητας της πολης», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτελάκης.

πηγή aftodioikisi.gr