LIFESTYLE

Κάντο όπως η Καρντάσιαν: Με δικό της… ριάλιτι η Νατάσα Καλογρίδη!

Στα… άδυτα της ζωής της ετοιμάζεται να μας ξεναγήσει η Νατάσα Καλογρίδη! Πώς;

Μα μέσα από ένα ριάλιτι που θα αφορά την καθημερινότητά της, φυσικά. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Κιμ Καρντάσιαν, με λίγα λόγια!

Βέβαια, η εκκεντρική ηθοποιός και σύντροφος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, η οποία τον τελευταίο καιρό απασχολεί έντονα τη δημοσιότητα τόσο για τη σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο όσο και για τις αντισυμβατικές εμφανίσεις της, δεν θα εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες μας αλλά στο διαδίκτυο! Ο τρόπος; Θα γίνει YouTuber.

Οπως ανακοίνωσε πρόσφατα η ίδια στην εκπομπή τής πρώην συμπαίκτριάς της στο «Nomads» Μαντώς Γαστεράτου, στο Epsilon, έχει στα σκαριά το δικό της reality σε δικό της κανάλι στο διαδίκτυο: «Ετοιμάζω το κανάλι μου στο YouTube. Βγαίνει 19 με 23 Ιουλίου.

Τα έχω παίξει αυτές τις ημέρες, για να είμαι συνεπής απέναντι στο κοινό. Θα σας δείχνω πολλά πολλά διαφορετικά πράγματα. Θα είναι η δική μου ματιά σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, το πώς εγώ αντιλαμβάνομαι την καθημερινότητα… Θα είναι η Νατάσα…» ανέφερε χαρακτηριστικά η ξανθιά καλλιτέχνις, εξάπτοντας την περιέργεια και το ενδιαφέρον όλων για το αν θα μοιράζεται και στιγμές της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Ωστόσο, σε σχετική ερώτηση της Μαντώς είπε: «Δεν θα youtube-άρω το σινεμά ή τη βόλτα που θα πάω με τη σχέση μου!» Για να δούμε…

espressonews.gr