ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση αυτοκτονίας του 15χρονου

Σε σοκ εξακολουθούν να βρίσκονται τόσο οι γονείς όσο και οι συμμαθητές και φίλοι του 15χρονου μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής (08/07) μέσα στο σπίτι της οικογένειάς του.

Γνώριζε κανείς για το δράμα του 15χρονου; Και αν ναι γιατί δεν μίλησε; Ο κύκλος των καταθέσεων έχει ήδη ξεκινήσει και οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες προσπαθούν να εντοπίσουν εκείνη την μαρτυρία που θα ρίξει «φως» στην υπόθεση.

Ήδη οι καθηγητές του 15χρονου έχουν κληθεί να καταθέσουν για τα όσα γνωρίζουν γύρω από την αυτοκτονία του. Άλλωστε οι αρμόδιες Αρχές πιστεύουν ότι οι πρώτοι που μαθαίνουν εάν ένα παιδί υφίσταται bullying είναι οι καθηγητές και οι δάσκαλοι.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Ant1, τα τραγικά πρόσωπα της υπόθεσης, οι γονείς του 15χρονου, έχουν ήδη καταθέσει, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την κατάθεσή τους, καθώς λύγισαν. Η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν τέτοια που δεν τους επέτρεψε να πουν στους αστυνομικούς όσα γνώριζαν για τα όσα περνούσε ο γιος τους. Η Εισαγγελέας ανηλίκων αναμένεται να τους καλέσει ξανά τις επόμενες ημέρες.

Τελευταίοι που θα καταθέσουν σε αυτή την επείγουσα εισαγγελική έρευνα, εάν και εφόσον αποδειχτεί ότι άσκησαν λεκτική ή σωματική βίας εις βάροις του, θα είναι τα πρόσωπα που έχει κατονομάσει στο σημείωμα αυτοκτονίας του, οι 6 συμμαθητές του.