ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Western Union αυξάνει το όριο εμβασμάτων από Ελλάδα σε εξωτερικό

Την αύξηση του ορίου από τα 2.000 ευρώ στα 4.000 ευρώ ανά δίμηνο για τα εξερχόμενα εμβάσματα από την Ελλάδα προς όλο τον κόσμο ανακοίνωσε το Ίδρυμα Πληρωμών WorldBridge, με διακριτικό τίτλο Paylink, κύριος αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει σε οποιοδήποτε από τα περισσότερα από 500.000 σημεία εξυπηρέτησης με το σήμα Western Union σε ολόκληρο τον κόσμο μέχρι και 4.000€ το δίμηνο, είτε με μία συναλλαγή είτε τμηματικά.

Το δίμηνο είναι ημερολογιακό και δεν μετράει από τη στιγμή της πρώτης συναλλαγής. Για παράδειγμα, αν κάποιος στείλει 4.000 Ευρώ οποτεδήποτε τον Ιούλιο, μπορεί να στείλει ξανά 4.000 Ευρώ από την 1η Σεπτεμβρίου κ.ο.κ.

Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 1.100 σημεία εξυπηρέτησης Paylink – Western Union, στα οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να στείλει ή να λάβει μετρητά, απλά και μόνο με την ταυτότητα ή το διαβατήριο του, χωρίς τραπεζικό λογαριασμό, ακόμη και απογεύματα ή/και Σαββατοκύριακα. Επιπλέον, κάποιος που θέλει να αποστείλει χρήματα ηλεκτρονικά, μπορεί να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή του, πληρώνοντας μέσω e-banking στο www.paylink.gr