MEDIA

Τι λέει για τον ανταγωνιστή του Τόνι Σφήνο, ο Γιώργος Λιανός!

Ο Γιώργος Λιανός και ο Τόνι Σφήνος, ξαφνικά βρέθηκαν απέναντι να παρουσιάζουν παρόμοια τηλεοπτικά κόνσεπτ. Ο λόγος για το My man can και το Το ταίρι ξέρει αντίστοιχα. Τι λέει όμως ο Γιώργος για τον Τόνι και τι αποκαλύπτει για το τηλεπαιχνίδι για ζευγάρια που παρουσιάζει;

Πώς προέκυψε το My man can;

Ήταν στα σχέδια του σταθμού από το χειμώνα. Όσο ήμουν στον Άγιο Δομίνικο με φώναξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και μου ζήτησε να το αναλάβω. Όταν τον ρώτησα ένα μεσημέρι πότε ξεκινάω μου είπε «το βραδάκι φεύγεις».

Απέναντι από το My man can προβάλλεται ένα πρόγραμμα με παρόμοιο κόνσεπτ στον ΑΝΤ1. Πώς το σχολιάζετε; Το έχετε δει και ποια είναι η γνώμη σας για τον Τόνι Σφήνο που το παρουσιάζει;

Πρωτοφανές για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα και έχει να κάνει με πολλά πράγματα που τα κανάλια μπορούν να τα εξηγήσουν καλύτερα από εμένα. Για τον Σφήνο έχω εξαιρετική γνώμη. Είναι ένας πολύ καλός περφόρμερ και διασκεδάζω πολύ όταν τον βλέπω στα μαγαζιά που τραγουδάει. Πρόλαβα να δω κάποια αποσπάσματα της εκπομπής του ΑΝΤ1. Είναι παρόμοια με τη δική μας. Το My man can είναι ένα πρόγραμμα που το ανακοίνωσε ο ΣΚΑΙ από το χειμώνα. Είναι ένα γερμανικό φορμάτ, μια παραγωγή που παίζεται σε πάρα πολλές χώρες. Συνήθως όταν υπάρχει ένα φορμάτ στην αγορά μπορούν να εμφανιστούν και προγράμματα που είναι παρόμοια.

Είχε γίνει κάποιο δοκιμαστικό, κάποιος «πιλότος» για το παιχνίδι;

Όχι. Ούτε για το Survivor έγινε. Ήξερα ότι ο ΣΚΑΙ είχε ανακοινώσει το πρόγραμμα από τον Ιανουάριο.

Τα τηλεπαιχνίδια, πάντως, σας πάνε πολύ.

Εγώ τους το λέω καιρό, παιχνιδάς είμαι! Μου αρέσει όμως να κάνω και διαφορετικά πράγματα. Χάρηκα ας πούμε πολύ το Survivor, ήταν μια εμπειρία την οποία τη λάτρεψα. Εδώ νομίζω, στο My man can, έχω περισσότερο χρόνο και άνεση να βγάλω τον εαυτό μου.

Πηγή:  TV Έθνος