GOOGLE NEWS

Αποκάλυψη από διάσημο έλληνα τραγουδιστή: Δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο!

Σε μία αποκάλυψη για τη ζωή του, την οποία δεν γνωρίζει το ευρύ κοινό, προχώρησε ο τραγουδιστής Αγάθωνας Ιακωβίδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso», λέγοντας ότι όταν ήταν έφηβος αναγκάστηκε νε εγκαταλείψει το σχολείο για να πάει να δουλέψει.

Ο Αγάθωνας γεννήθηκε το 1955 στον Ευαγγελισμό Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και έμεινε εκεί μέχρι τα 15 του. Μετά κατέβηκε στη Θεσσαλονίκη.

«Διαφωνούσα πολύ με τους γονείς μου, με τον πατέρα μου κυρίως, και με τους καθηγητές στο σχολείο, και έτσι την έκανα για να βρω την τύχη μου! Δεν έχω βγάλει το σχολείο. Πήγα μέχρι την τρίτη γυμνασίου. Άρχισα να δουλεύω, έκανα πολλές δουλειές. Σε οικοδομή και σε βιοτεχνία… Αυτό με βοήθησε πολύ στη συναναστροφή μου με τον κόσμο, γιατί δούλευα με πολλούς ανθρώπους κι έμαθα να τους καταλαβαίνω και να τους ξεχωρίζω. Τη δουλειά του σερβιτόρου δεν μπορούσα να την κάνω, δοκίμασα, αλλά απέτυχα. Κι αυτό γιατί δεν μπορώ να μου λένε τι να κάνω! Δεν έκανα ποτέ ό,τι ήθελαν οι άλλοι. Από τότε που τελείωσα τον Στρατό, δεν ξαναδέχτηκα «εντολές».