GOOGLE NEWS

Δεν επέτρεψαν στην καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι αδερφή της Μέγκαν να μπει στο παλάτι! (ΦΩΤΟ)

Έφαγε «πόρτα» στο… σπίτι της αδερφής της η Σαμάνθα Μάρκλ, ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν, η οποία θέλησε να την επισκεφτεί στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Η 53χρονη, η οποία πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση και είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα, πέταξε με τον σύζυγό της από την Αμερική στο Λονδίνο για να δει τη Δούκισσα του Σάσεξ. Σκοπός της αιφνιδιαστικής επίσκεψης ήταν να τα βρουν οι δύο πλευρές όσον αφορά στον πατέρα τους, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος είχε μείνει ακάλεστος στον γάμος της Μέγκαν και του Χάρι.

Ωστόσο, στην είσοδο του παλατιού δεν της επιτράπηκε η είσοδος καθώς δεν είχε ειδοποιήσει για την επίσκεψή της αυτή. Ούτε το γραπτό σημείωμα που είχε γράψει η Σαμάνθα στην ετεροθαλή αδερφή της δεν έγινε δεκτό από τον φύλακα της εισόδου.

Η 53χρονη γυναίκα δεν πτοήθηκε πάντως και εθεάθη να ψωνίζει μάσκες με τα πρόσωπα της Μέγκαν και του Πρίγκιπα Χάρι σε μαγαζί με τουριστικά είδη!

Η Σαμάνθα Μαρκλ είχε προειδοποιήσει με επιστολή στο παλάτι πριν από δυο εβδομάδες ότι η συμπεριφορά και οι πράξεις της «θα κλιμακώνονταν», αν δεν κανονιζόταν επίσημα η συνάντησή της με την Μέγκαν.