MEDIA

Η διαρροή για το Survivor 3 που αλλάζει τα πάντα!

Ετοιμος να κάνει την απόλυτη ανατροπή είναι ο Τούρκος παραγωγός του Survivor και να τινάξει την μπάνκα στον αέρα με το «σενάριο» που ετοιμάζει για το Survivor 3.

To Dokari φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας μια λεπτομέρεια για τον τρόπο που σκέφτεται να οργανώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί τη διεξαγωγή του Survivor 3, που αν επιβεβαιωθεί στην πράξη, θα προκαλέσει… σοκ και σίγουρα θα πάρει τη ρεβάνς, καθώς το Survivor 2 -κατά κοινή ομολογία- απέτυχε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζεται να κάνει πράξη ένα «όνειρό» του και να προχωρήσει στη διεξαγωγή ΚΟΙΝΟΥ ελληνοτουρκικού Survivor, το οποίο θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Πρόκειται, φυσικά, για ένα άκρως ανατρεπτικό σχέδιο και ένα σενάριο που εύκολα γίνεται αντιπληπτό πως θα ταράξει ξανά τα νερά στην ελληνική τηλεόραση και θα προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ και από εμπορικής πλευράς -εκτιμά ο Ιλιτζαλί- πως το ελληνοτουρκικό Survivor θα καταφέρει να σαρώσει τα πάντα.

Στο μυαλό του Τούρκου παραγωγού η ιδέα υπάρχει εδώ και δύο χρόνια, κρίνει όμως πως τώρα διαμορφώνονται οι συνθήκες εκείνες που του επιτρέπουν να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Θα το πράξει; Θα εξαρτηθούν τα πάντα από τις επαφές του με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ και η τελική απόφαση θα ληφθεί αρκετά σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ελληνοτουρκικό Survivor, αν τελικά δρομολογηθεί και επίσημα, θα διεξαχθεί με μεικτές ομάδες. Τι σημαίνει αυτό; Πως τόσο η ελληνική ομάδα, όσο και η τουρκική, θα απαρτίζονται από Διάσημους και Μαχητές, χωρίς να είναι γνωστή η αναλογία (λογικά 8 Διάσημοι και 8 Μαχητές σε κάθε ομάδα).

Φυσικά, με ένα τέτοιο σενάριο ο Ιλιτζαλί βγαίνει διπλά, ίσως και τριπλά κερδισμένος, αφού θα βγάλει ένα άκρως ανταγωνιστικό τηλεοπτικό προϊόν σε Ελλάδα και Τουρκία και με το μισό κόστος.

Τι ακριβώς θα συμβεί; Θα το μάθουμε σύντομα…

dokari.gr