ΥΓΕΙΑ

Η μεταμόρφωση μιας 26χρονης υπέρβαρης, η οποία έχασε μέσα σε 100 μέρες, 25,6 κιλά και την παρακολουθούσαν καθημερινά, 10.000 άτομα, μέσω διαδικτύου!

Δείτε την προσπάθειά της.

Νεαρή παχουλή μπλόγκερ χάνει... on line 25,6 κιλά και το γιορτάζει ανεβάζοντας φωτογραφίες με μαγιό [εικόνες]

Ο αγώνας των 100 ημερών για την 26χρονη  Σοφία Κινγκ, δεν ήταν μοναχικός. Είχε τη συμπαράσταση 10.000 άτομων, που  παρακολουθούσαν καθημερινά την προσπάθεια της υπέρβαρης μπλόγκερ να χάσει τα περιττά κιλά και τη σταδιακή μεταμόρφωσή της.

Η Σοφία, πριν από τρεις μήνες ζύγιζε 89 κιλά, καθώς μια σειρά προβλημάτων υγείας την έκαναν να εγκαταλείψει τον αθλητισμό και να βάλει κάποια κιλά, μόλις τελείωσε το σχολείο.

Πριν από 100 ημέρες, περίπου, πήρε την απόφαση να τα χάσει, φτιάχνοντας ένα δικό της πλάνο αδυνατίσματος. Απλό, αλλά αποτελεσματικό: Ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με καθημερινή άσκηση. Χωρίς υπερβολές, χωρίς χάπια, χωρίς συμπληρώματα. Τρώγοντας απλά, φρούτα, σπόρια και μέλι, μούρα, νεκταρίνια, ξηρούς καρπούς, ψητό κοτόπουλο ή ψάρι και πολλά λαχανικά.

Η 26χρονη πόσταρε καθημερινά στο μπλογκ της επί τρεις μήνες φωτογραφίες από το… ταξίδι της αυτό. Στιγμιότυπα από την ώρα που έκανε γυμναστική αλλά και φωτογραφίες των γευμάτων που ετοίμαζε. Και αφού το πρόγραμμά της συμπλήρωσε 100 ημέρες πόσταρε και μια φωτογραφία της με μπικίνι για να ευχαριστήσει όσους την ακολουθούσαν και παρακολουθούσαν καθημερινά την προσπάθειά της.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ημερών  έχω αλλάξει πάρα πολύ, παρά το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα αυτό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα, όμως, που μπορεί να κάνει κανείς σε 100 ημέρες. Νίωθω πιο γυμνασμένη, υγιέστερη και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», είπε η ίδια μιλώντας στη Daily Mail.

Η Σόφι κατάφερε να χάσει μέσα στους τρεις τελευταίους μήνες 25,4 κιλά και να φθάσει τα 63,5 κιλά από τα 88,9 κιλά. «Είχα τόσους πολλούς να με στηρίζουν, που δεν ήθελα να σταματήσω, πήρα πολύ αγάπη πίσω. Και επειδή υπάρχει ο κίνδυνος η γυμναστική και η δίαιτα να γίνουν εθιστικές τώρα θέλω να στρέψω το μπλογκ μου στο πώς μπορεί να πετύχει κανείς την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην άσκηση και μια ευτυχισμένη ζωή.

Η προσπάθεια της Σόφι:

Η φωτογραφία με το μαγιό στο τέλος του ταξιδιού:

Φωτογραφίες από τα γεύματά της:

Το πριν και το μετά: