ΥΓΕΙΑ

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες στάσεις στο ΣΕΞ; Τα μυστικά και οι παγίδες στο κυνήγι του οργασμού

σεξ2

 

1. Ιεραποστολικό:

Εκείνος: επιστροφή στα βασικά.

Κάθε άντρας που πράττει το ιεραποστολικό πέραν της πρώτης φοράς

Α) φοβάται πως η φλόγα έχει σβήσει

Β) μήπως είναι βαρετό αυτό το σεξ

Γ) μήπως να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, να πειραματιστούμε

Δ) τώρα αυτή ικανοποιείται;

Ε) στις ταινίες γιατί φαίνεται τόσο ικανοποιητικό αυτό το σεξ

Εκείνη: εύκολα πράγματα

Οι γυναίκες, ίσως με τη συνδρομή των ρομαντικών ταινιών που προωθούν το ιεραποστολικό, το προτιμούν ανεπιφύλακτα:

Οι γυναίκες στο ιεραποστολικό, κάνουν την λιγότερη δυνατή δουλειά, μπορούν να αγγίξουν τα αντρικά οπίσθια, να τον κοιτούν στα μάτια και το πέος του να κάνει όλη όλη τη δουλειά.

Το καλύτερο: τη στιγμή του ιεραποστολικού, κάθε γυναίκα μπορεί να εκτελεί ασκήσεις κέγκελ και να σφίγγει τους πυελικούς της μυς.

 

2. Στα τέσσερα:

Εκείνος: ναι, φόρτσα

Κάθε αρσενικό, λατρεύει να παίρνει τον έλεγχο στα χέρια του, καθοδηγώντας την κίνηση στα τέσσερα. Αγαπημένη στάση εργένηδων και παντρεμένων, τα τέσσερα μπορούν να εφαρμοστούν και στο κρεβάτι και μπροστά στο τραπέζι και στο ασανσέρ και παντού.

Ατού: η ξυλιά στα οπίσθια της συντρόφου

Εκείνη: γρήγορα ένα στα γρήγορα

Τα άγρια κορίτσια την προτιμούν, τα πιο συναισθηματικά, δεν τρελαίνονται με την έλλειψη οπτικής επαφής. Όπως και να έχει, κάθε θηλυκό, που καίγεται για λίγο ωραίο σεξ, προτιμά το σεξ στα τέσσερα που μπορεί να εφαρμοστεί γρήγορα και ωραία.

Ατού: δεν χρειάζεσαι μακιγιάζ για να την πραγματοποιήσεις.

 

3. Γυναίκα από πάνω:

Εκείνος: δωμάτιο με θέα

Κάθε αρσενικό -κουρασμένο από τη δουλειά και την καθημερινότητα, λατρεύει την στάση γυναίκα από πάνω, αφού βρίσκει την ευκαιρία να απολαύσει την φάση και να χαλαρώσει.

Αν η σύντροφος είναι εκπαιδευμένη στην εν λόγω στάση, μπορεί να απλοποιήσει την ζωή του αρσενικού αλλά να φουλάρει ταυτόχρονα και τον οργασμό του!

Εκείνη: αχ μια μικρή ανασφάλεια!

Τα ατρόμητα κορίτσια στο σεξ, λατρεύουν τη στάση γυναίκα από πάνω, .όπου μπορούν να έχουν τον έλεγχο της ταχύτητας και βαθμού διείσδυσης ενώ ξέρουν πως σχεδόν πάντα θα ολοκληρώσουν!

Τα πιο τεμπέλικα κορίτσια, δυσκολεύονται και με τον έλεγχο της φάσης και με το γεγονός πως το γυναικείο σώμα (στήθος κοιλιά) βρίσκονται σε φουλ frame κάδρο.

ΠΗΓΗ:womenonly.gr