ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Χρύσανθος Λαζαρίδης: Με επέλεξαν ως εύκολο στόχο…Θα απογοητευτούν.

4105175-lazaridis11

Το πρόσωπο με τη διπλή εμπλοκή, όπως του καταλογίζουν τις τελευταίες μέρες, χρεώνοντάς του την παραίτηση του Έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο αλλά και την ενόχληση Χαρδούβελη με την παρουσία του στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης με δηλώσεις του στη “Real News” επιχειρεί να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

«Κάτι καλό πάει να γίνει για τη χώρα και κάποιοι προσπαθούν να το ματαιώσουν»

«Επέλεξαν εμένα ως εύκολο στόχο. Θα απογοητευθούν. Δεν είμαι εύκολος στόχος». Μάλιστα διευκρίνισε ότι οι αιχμές του δεν αφορούν τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, με τον οποίο αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις, ούτε το εσωτερικό της ΝΔ. Ο ίδιος αισθάνεται ότι έχει υποστεί μια «στοχοποίηση» η οποία προέρχεται από διάφορους κύκλους ή μεμονωμένα πρόσωπα , που «για τους δικούς τους λόγους και σχεδιασμούς που δεν τους βγήκαν , δεν θέλουν η χώρα να βγει από τα μνημόνια».

Φίλοι του τονίζουν ότι «δεν μασάει»:«Αντέχω περισσότερο απ’ όσο νομίζουν. Και εγώ και η οικογένειά μου. Είμαι σκληρό καρύδι», συνηθίζει να λέει.

«Δεν είναι τυχαίο», εκτιμούν στο Μαξίμου σύμφωνα με την realnews, ένας τόσο στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού να βάλλεται δύο φορές μέσα σε 10 μέρες , ενώ είναι σε εξέλιξη οι δύσκολες διαπραγματεύσεις με την τρόικα.