ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Π. Μελά προς κάθε ενδιαφερόμενο: Δεν με απασχολεί η διαγραφή μου. Πάνω από όλα ακόμα και τα κόμματα βάζω το λαό.

panagiotis-melas

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, συγκυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση και κυρίως στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στέλνει ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Μελάς: «Λειτουργώ με βάση το καλό του λαού. Έτσι για την εκλογή ή όχι του Προέδρου της Δημοκρατίας θα μελετήσω όσο το δυνατόν περισσότερο και μετά θα αποφασίσω εάν θα ψηφίσω ή όχι Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Μιλώντας στο karfitsa.gr σημειώνει πως «εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πάμε σε εκλογές και έρθει ένα κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, και είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει περισσότερο τον ελληνικό λαό τότε δεν έχω καμία αντίρρηση να κυβερνήσει».

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημειώνει επίσης πως μέχρι στιγμής μετά την θέση που πήρε το κόμμα πως εάν ψηφίσει την πρόταση της συγκυβέρνησης θα πρέπει να παραιτηθεί και να επιστρέψει την έδρα του και την απάντησή του ιδίου ότι εάν θέλουν να τον διαγράψουν «κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μου. Θα σκεφτώ λεπτομερώς. Είμαι σε δίλημμα. Δεν με απασχολεί η διαγραφή μου. Πάνω από όλα ακόμα και τα κόμματα βάζω το λαό».

«Οι αποφάσεις που παίρνονται στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν είναι σωστές. Δεν μπορεί να αποφασίζει κάποιος μόνος του και να λέει αυτό θα γίνει. Δημοκρατία έχουμε. Δεν έχουμε δικτατορία» σημειώνει ο κ. Μελάς.