ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Βράζουν οι ΑΝΕΛ. Ο Μελάς επιμένει και αποκαλύπτει ότι είναι έτοιμοι να τον ακολουθήσουν άλλοι τέσσερις βουλευτές!

ΑΝΕΛ

Όχι μόνο δεν υπαναχωρεί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Παναγιώτης Μελάς αλλά αποκάλυψε σε τηλεοπτική εμφανισή του στον Σκάι ότι υπάρχουν ακόμη 4-5 βουλευτές του κόμματος που ταυτίζονται μαζί του

Το θέμα είναι ότι ο κ. Μελάς και οι υπόλοιποι 4-5 βουλευτές των ΑΝΕΛ προσανατολίζονται να ψηφίσουν υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και έτσι να μην γίνουν πρόωρες εκλογές παρά το γεγονός ότι η γραμμή του κόμματος και του κ. Καμμένου είναι ….εκλογές πάση θυσία.

Οι υπαινιγμοί του κ. Καμμένου για χρηματισμό βουλευτών των ΑΝΕΛ που είτε αποχώρησαν είτε διαφοροποιούνται από την κεντρική πολιτική γραμμή έχει προκαλέσει έντονες αναταράξεις στο εσωτερικό τη στιγμή που οι ΑΝΕΛ έχουν το Συνέδριό τους το Σαββατοκύριακο

Ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος κ. Γιάννης Μοίρας είχε έντονη αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky με τον βουλευτή κ. Νταβρή ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο κ. Μοίρας άφησε αιχμές εναντίον του κ. Νταβρή επειδή σε πρόσφατη ψηφοφορία στη Βουλή είπε παρών και άρα στήριξε την κυβερνητική πλειοψηφία.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Νταβρή ο οποίος σε τηλεφωνική παρέμβασή του είπε ότι οκ. Μοίρας σε παλαιότερη συνάντησή τους είχε πει ότι το πρόβλημα των ΑΝΕΛ είναι ο ίδιος ο κ. Καμμένος στην αρχηγία. Ο κ. Μοίρας χαρακτήρισε μύθευμα αυτόν τον ισχυρισμό του κ. Νταβρή.