LIFESTYLE

Είναι έγκυος η Έλενα Παπαρίζου; (φωτο)

Helena+Paparizou

Φήμες θέλουν την Έλενα Παπαρίζου να είναι έγκυος. Όπως αναφέρει το περιοδικό You σε δημοσίευση του είδηση κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν και οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Facebook “μιλάνε” από μόνες τους.

Βέβαια παρά τις πληροφορίες του YOU -που και στο παρελθόν είχαν ακουστεί, αυτήν τη φορά, βέβαια, πιο έντονες- κανένας δεν μας τις επιβεβαίωνε αλλά ούτε και μας τις διέψευδε από το άμεσο επαγγελματικό της περιβάλλον. Έτσι, λοιπόν, άκαρπες για την ώρα οι προσπάθειες και φυσικά πολύ μακριά η τραγουδίστρια για να μας δώσει τη δική της απάντηση!

«Σιγήν ιχθύος κρατάει η Έλενα Παπαρίζου που ζει τώρα πια περισσότερο στη Σουηδία και κάνει κάποιες εμφανίσεις εκεί, ενώ ο καλός της Ανδρέας Καψάλης -λόγω δουλειάς- πηγαινοέρχεται για να την βλέπει», μας λέει άνθρωπος από το επαγγελματικό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Όσον αφορά στην εγκυμοσύνη; «Είναι ένα θέμα πολύ προσωπικό και δεν θέλω να πάρω θέση», συμπληρώνει εκείνος ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Έλενα θέλει να είναι απόλυτα σίγουρη για να ανακοινώσει το ευτυχές συμβάν…

PAPARIZOU-3 paparizou3333

 

 

πηγή: verysorry.gr