ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Επίθεση Σαμαρά σε Τσίπρα για ντιμπέιτ: «Δεν συνομιλώ με υβριστές – Δεν θα νομιμοποιήσω την πολιτική αθλιότητα»

Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα απαντώντας στην πρόταση για ντιμπέιτ:

«Δεν συνομιλώ με υβριστές και την πολιτική αθλιότητα δεν πρόκειται ποτέ να την νομιμοποιήσω. Με ποιους να κάνω διάλογο; με τους υβριστές που δυόμισι χρόνια με λένε πουλημένο και προδότη; με τους εκβιαστές ή με τους συκοφάντες που μιλούσαν για κουμπαράδες», ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλάξη Τσίπρα ψέματα και κρυφή ατζέντα.

Επίσης ανάφερε ο πρωθυπουργός: 

«Με την βοήθεια του θεού, γιατί εμείς δεν φοβόμαστε να το λέμε θα νικήσουμε αυτή την κρίσιμη μάχη. Είμαι προσωπικά αισιόδοξος. Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μειωθεί στο όριο του στατιστικού λάθους και σύντομα θα ανατραπεί. Θα κερδίσουμε και θα είναι το τέλος του λαϊκισμού στην Ελλάδα. Όπλο μας έχουμε την αλήθεια και σημαία μας την ευθύνη, εκείνοι έχουν κρυφή ατζέντα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πανικό, δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα ψέματα που έλεγε, θα πάει σε μονομερείς κινήσεις που θα προκαλέσουν χρεωκοπία. Έλεγαν στο συνέδριό τους ότι δεν θα πληρώσουν τους τόκους και τα χρεολύσια αυτό είναι ο ορισμός της χρεωκοπίας. Σήμερα είπαν ότι θα προχωρήσουν και σε εσωτερικό δανεισμό ακόμη και από τους μικροκαταθέτες».