ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σαμαράς καρφώνει κορυφαίο «γαλάζιο» στέλεχος: Μου έλεγε, Πρόεδρε πρέπει να ξεκουραστείς και λίγο, τώρα κατάλαβα τί εννοούσε

Στη δευτερολογία του ο Αντώνης Σαμαράς εκτίμησε πως «η εσωστρέφεια μπήκε στο συρτάρι» και πρόσθεσε ότι «η ΝΔ καλείται να προστατεύσει τη χώρα που είναι σε κίνδυνο» εκφράζοντας την εκτίμηση πως το κόμμα θα κληθεί σύντομα να διαχειριστεί πολύ δύσκολες καταστάσεις.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το έκτακτο συνέδριο, αλλά εγώ δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνω» τόνισε χαρακτηριστικά επαναλαμβάνοντας πως «όποιος θέλει να θέσει θέμα ηγεσίας να το πει τώρα και να προχωρήσουμε στις σχετικές καταστατικές διαδικασίες».

Το "κάρφωμα"

Ο κ. Σαμαράς θέλοντας να απαντήσει στα σχόλια και τις επικρίσεις βουλευτών για αποστάσεις από το Μέγαρο Μαξίμου όταν η ΝΔ ήταν κυβέρνηση τόνισε πως δεν υπήρξε καμία απόσταση και πως «βουλευτές και υπουργοί μπορούσαν να με βρουν είτε στο κινητό είτε δια ζώσης από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το πρωί της άλλης μέρας. « Είχαμε ένα διαρκές υπουργικό συμβούλιο, θυμάμαι τον Νίκο Δένδια που μου έλεγε Πρόεδρε πρέπει να ξεκουραστείς και λίγο, τώρα κατάλαβα τί εννοούσε» τόνισε ο κ. Σαμαράς ο οποίος νωρίτερα είχε ακούσει τον κ. Δένδια να ζητά τη σύγκλιση εκτάκτου συνεδρίου για όλα τα θέματα.