ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατσόπουλος: Λεβεντομ@λ@@@@ οι ψηφοφόροι της ΧΑ

tatsopoulos26

Για τα όσα έγιναν χθες στην Βουλή μεταξύ του ίδιου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου μίλησε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο Star, ευχαρίστησε τον Πύρρο Δήμα για την στάση που κράτησε ορθώνοντας το ανάστημά του απέναντι στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο ο οποίος κινήθηκε εναντίον του για να τον δείρει όπως είπε.

«Με βρίζουν και λένε τα μύρια όσα. Ο Μίχος μου λέει συνεχώς «βούλωστο», και έρχεται με φόρα, έρχεται καρφωτός με χίλια. Εγώ καθόμουν στα έδρανα πίσω από το ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό ο Δήμος ήταν σχετικά κοντά μου. Ο Πύρρος δεν αντιλαμβάνεται την δημοκρατία ως παθητική. Σηκώθηκε πάνω και του είπε «κάτσε κάτω». Αυτή είναι η μόνη γλώσσα που αντιλαμβάνεται αυτός ο τραμπούκος», είπε.

Ο κ.Τατσόπουλος αποκάλεσε τους χρυσαυγίτες βουλευτές, «πορτιέρηδες» και «σφίχτερμεν με μυαλό κατσαρίδας». «Δεν μπορεί μια σειρά καθάρματα και τραμπούκοι να μας κουνάν το δάχτυλο», είπε. Αποκάλεσε επίσης «λεβεντομαλάκες» τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Αυτό το τελευταίο, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς, άσχετα με τις πεποιθήσεις και την ίδια την άποψή του για το ακροδεξιό κόμμα, ο κ. Τατσόπουλος μάλλον θεώρησε πως είναι αρμόδιος να κρίνει 600.000 ψηφοφόρους, οι οποίοι τόλμησαν – για όποιους λόγους- να ψηφίσουν κάτι άλλο και όχι τον ίδιο!