ΥΓΕΙΑ

Αυτές είναι οι kinky φαντασιώσεις των γυναικών!

Νέα έρευνα απέδειξε ότι για την πλειοψηφία των ανδρών και των γυναικών δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο να έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις.
 
Αναλυτικότερα η  Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής  (Journal of Sexual Medicine) πραγματοποίησε έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο είναι ασυνήθιστες οι  απόκρυφες ερωτικές φαντασιώσεις αλλά και να συγκρίνει τα αποτελέσματα μεταξύ ανδρών και γυναικών.
 
Στην έρευνα συμμετείχαν  1.516 ενήλικες  εκ των οποίων οι 799 ήταν γυναίκες και οι 717 άντρες. Κατά την διάρκεια της κλήθηκαν να διαλέξουν ανάμεσα σε  55 διαφορετικές φαντασιώσεις και να τις κατατάξουν ως "ασυνήθιστες"  λιγότερο "κοινές"αλλά και "κλασικές".
 
Όπως προέκυψε από την ανάλυση των αποτελεσμάτων σπάνιες χαρακτηρίστηκαν όσες είχαν να κάνουν με πρωταγωνιστές τα ζώα, ασυνήθιστες οι φαντασιώσεις που περιλάμβαναν αλλαγή ρόλων, βιασμό ή κακοποίηση.
 
Οι πιο τετριμμένες και κοινές αφορούσαν ερωτικές φαντασιώσεις με θέμα το ομαδικό σεξ ή το σεξ με άγνωστο ερωτικό σύντροφο.
 
Ωστόσο πρωταθλητής στις σεξουαλικές φαντασιώσεις αναδείχθηκαν όσες είχαν κεντρικό θέμα την απόλυτη πειθαρχία, την εκτέλεση διαταγών αλλά και την τιμωρία. 
 
Το στοιχείο όμως εκείνο που ξάφνιασε στην κυριολεξία τους επιστήμονες είχε να κάνει με τις φαντασιώσεις των γυναικών οι οποίες κρίθηκαν ως ιδιαίτερα kinky
 
Ένα ποσοστό που άγγιζε το 65% των γυναικών φαντασιώνονταν την υποταγή, το 52,1 να είναι δεμένες, το 36,6%  να μαστιγώνεται από το εταίρο ήμισυ και το 28,9%  να αναγκάζεται να κάνει σεξ  με τη βία.
 
Παράλληλα η ίδια έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες φαντασιώνονταν να είναι δεμένες με χειροπέδες.

πηγή: iatropedia