LIFESTYLE

Ξέσπασε η Τατιάνα Στεφανίδου εναντίον του Γιάννη Λάτσιου: «Δεν με ήθελε»!

 

Και μπορεί σχεδόν να είχαμε ξεχάσει την κόντρα τους, όμως, ήρθε η ξαφνική απομάκρυνση της Κατερίνας Γκαγκάκη από το σταθμό, να την ξαναφέρει στην επιφάνεια. Πριν λίγες μέρες, το «διαζύγιο» της Γκαγκάκη με τον ΑΝΤ1 έγινε θέμα συζήτησης, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστο από την εκπομπή της Στεφανίδου.

Οι συνεργάτες της προχώρησαν σε αναλύσεις επί αναλύσεων, με την παρουσιάστρια να παρακολουθεί αμίλητη. Στο τραπέζι τότε είχε πέσει και το σενάριο της απομάκρυνσης και του Λάτσιου, που όμως, μέχρι στιγμής, δεν επιβεβαιώνεται. Όταν, όμως, πήρε το λόγο φρόντισε να ρίξει με το μοναδικό της τρόπο το… φαρμάκι της στον πρώην διευθυντή της.

"Θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα διώξουν τον Λάτσιο. Λένε ότι τη θέση του θα πάρει ο Καλημέρης, αλλά νομίζω ότι δεν έχει τη διάθεση να μπει στη διαδικασία της… λάντζας του προγράμματος", ήταν το καυστικό της σχόλιό που προκάλεσε πανικό! Η ατάκα της φαίνεται ότι δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά του Λάτσιου. Και όπως μαρτυρούν στενοί του συνεργάτες, έγινε πυρ και μανία με τη Στεφανίδου.

«Δεν ήμουν το αγαπημένο του παιδί»

Όσοι γνωρίζουν την Τατιάνα, λένε, ότι δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που έγινε η απομάκρυνση της από τον ΑΝΤ1 και ότι… υπεύθυνος ήταν ο Λάτσιος. Εξάλλου, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: "Δεν ήμουν ποτέ το αγαπημένο παιδί του Λάτσιου". Η άλλη πλευρά, πάλι, υποστήριζε ότι το «διαζύγιο» βγήκε για οικονομικούς λόγους, αφού το μπάτζετ της εκπομπής ήταν μεγαλύτερο από εκείνο, που ο σταθμός αποφάσισε να επενδύσει στη συγκεκριμένη ζώνη, πριν πέντε χρόνια.

Πηγή: athensmagazine