LIFESTYLE

7 λόγοι που οι γυναίκες άνω των 50 είναι σέξι

Οι παρακάτω 7 λόγοι θα σας πείσουν ότι οι γυναίκες μετά τα 50 είναι ακόμα σέξι, έχουν αυτοπεποίθηση και ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή. Με άλλα λόγια, μη διστάσετε να βγείτε ραντεβού μαζί τους.

1. Είναι μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει
Οι γυναίκες είναι γνωστό ότι ωριμάζουν νωρίτερα από τους άντρες και αυτός είναι και ο λόγος που, συχνά, είναι ένα βήμα μπροστά. Όπως καταλαβαίνετε, όταν μια γυναίκα βαδίζει στα πενήντα δεν είναι απλά ένα βήμα μπροστά, αλλά χιλιόμετρα! Πλέον είναι αρκετά ώριμη για να ξέρει τι θέλει και να το διεκδικεί χωρίς ενοχές.

2. Είναι σέξι
Η Σάρον Στόουν, η Ελ Μακφέρσον, η Λιζ Χάρλεϊ, η Σίντι Κρόφορντ, η Μόνικα Μπελούτσι. Θέλετε να πω και άλλα τρανταχτά παραδείγματα που δείχνουν ότι η θηλυκότητα και ο ερωτισμός δεν γνωρίζουν ηλικία;

3. Δεν ασχολείται με πεζά πράγματα όπως ο πρώην της
Στην αρχή μίας σχέσης ή ακόμα και στο πρώτο ραντεβού ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να τύχει είναι να αρχίσει κάποιος να μιλάει για τις προηγούμενες σχέσεις του. Κάτι τέτοιο μπορεί να το ακούσετε να βγαίνει από τα χείλη μίας 30χρονης αλλά σίγουρα όχι από μία 50χρονη. Η τελευταία είναι αρκετά ώριμη και σίγουρη για τον εαυτό της ώστε να μην παραμένει προσκολλημένη στο παρελθόν.

4. Δεν θέλει να κάνει παιδιά
Μπορεί να τα αγαπάει φοβερά ή να έχει και δικά της παιδιά, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα θέλει να κάνει κι άλλα, οπότε εάν η δημιουργία οικογένειας δεν είναι μέσα στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, μία γυναίκα 50 ετών δεν θα σας κάνει ποτέ αυτή τη συζήτηση. Παρ’ ολ’ αυτά, ειδικά αν είναι και η ίδια μητέρα, θα λατρέψει τα δικά σας παιδιά και θα έχει μία καλή σχέση μαζί τους.

5. Είναι ανεξάρτητη
Είτε έχει βγει πρόσφατα από έναν γάμο, είτε ήταν καιρό μόνη της, μία 50άρα δεν περιμένει έναν άντρα για να την ολοκληρώσει. Είναι ανεξάρτητη και γνωρίζω πολύ καλά πως να τα βγάζει πέρα μόνη της. Δεν ψάχνει κάποιον να της προσφέρει χρήματα, αλλά έναν σύντροφο με τον οποίο θα μπορεί να περνάει καλά.

6. Είναι σεξουαλικά έμπειρη
Στα πλαίσια της ωριμότητας που αναφέρθηκε προηγουμένως υπάρχει και η εμπειρία ζωής, η οποία συνεπάγεται και εμπειρία στο κρεβάτι. Μία γυναίκα 50 ετών ξέρει πολύ καλά τι θέλει στο κρεβάτι και, κυρίως, δεν ντρέπεται να το ζητήσει και να το διεκδικήσει. Επιπλέον, είναι πιθανό, να γνωρίζει και τις ανάγκες του συντρόφου της και να μπορεί να τις ικανοποιήσει.

7. Νιώθει άνετα με αυτό που είναι
Χωρίς να σημαίνει ότι καμία γυναίκα άνω των 50 δεν έχει ανασφάλειες, οι περισσότερες έχουν συμφιλιωθεί με την εικόνα τους και την προσωπικότητά τους και νιώθουν σίγουρες για τον εαυτό τους. Άλλωστε χωρίζουν πολύ καλά πως να περιποιηθούν το δέρμα τους, πως να φάνε σωστά και πως να ντυθούν με τρόπο που τις κολακεύει, αφού έχουν περάσει το στάδιο των πειραματισμών και οι επιλογές τους είναι πιο κλασικές.

πηγή : huffingtonpost.gr