LIFESTYLE

Τσακώθηκαν στον αέρα η Ραχήλ Μακρή με την Ελεονώρα Μελέτη – ΒΙΝΤΕΟ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στο δελτίο ειδήσεων του Ε και κάποια στιγμή τα πνεύματα άναψαν με τις δύο κυρίες να έχουν τον ακόλουθο διάλογο:

Ραχήλ Μακρη: «Δεν είδα να ενδιαφέρεστε από τα κανάλια σας τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια όταν παρουσιάσατε εικόνες και μοντέλα με πανάκριβα ρούχα. Κι εσείς συμμετείχατε σε lifestyle εκπομπή, τα ρούχα που φορούσατε ήταν πανάκριβα και απευθυνόσασταν σε ένα κοινό το οποίο πεινούσε άρα λοιπόν κι εγώ μπορώ να σας κρίνω από αυτή την πλευρά».

Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ δεν έχω κανάλι κυρία Μακρή αν είχα δεν θα ήμουνα εδώ, η δουλειά μου ήταν οι εκπομπές αυτές, όμως εγώ δεν ευθύνομαι προσωπικά για τον ελληνικό λαό που φέρατε σε κατάσταση πείνας και ύφεσης και το δικό μου lifestyle είναι εντελώς διαφορετικό από το δικό σας».

Ραχήλ Μακρή: «Όσο κόστιζαν τα ρούχα σας ήταν ο μισθός ενός εργάτη για δυο χρόνια και τα παπούτσια που φορούσατε έτσι λοιπόν ας μην είμαστε υποκριτές. Να σταματήσετε και εσείς τις εκπομπές από τα κανάλια σας…». 

Δείτε το βίντεο (μετά το 07:00 αρχίζει η διένεξη):

πηγή:enikos.gr