LIFESTYLE

Οι άγνωστες πτυχές από τα πρώτα τηλεοπτικά βήματα της Φαίης Σκορδά

Άγνωστες πτυχές από τα πρώτα βήματα της τηλεοπτικής καριέρας της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη στην συνέντευξη που παραχώρησε, το απόγευμα της Κυριακής 19 Απριλίου, στην εκπομπή «Join Us».

 

 

Ανάμεσα σε άλλα η Ζήνα Κουτσελίνη περιέγραψε την πρώτη φορά που την κάλεσε για να της προτείνει μεσημεριανή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Alter.

Μάλιστα η Ζήνα Κουτσελίνη μιμήθηκε την απάντησή της μετά την πρόταση που της έκανε: «Όχι κυρία Κουτσελίνη περίμενα κάτι καλύτερο για μένα. Πρωινό ήθελα!», όμως εκείνη της εξήγησε ότι ήταν πολύ νωρίς ακόμη για εκείνη να αναλάβει μία πρωινή εκπομπή. Στη συνέχεια αποκάλυψε πως μετά από προσπάθεια και δουλειά η Φαίη Σκορδά απέδειξε ότι μπορούσε να τα καταφέρει.

Η Ζήνα Κουτσελίνη άσκησε κριτική όσων αφορά στην παρουσία της Φαίης στην τηλεόραση αλλά περιέγραψε μετά από σχετική ερώτηση τον λόγο που οι στιλιστικές εμφανίσεις στις μεσημεριανές εκπομπές του "Alter" ήταν εκκεντρικές: «Εκείνη την εποχή είχε εκείνη την εικόνα η τηλεόραση. Με κάποιο τρόπο έπρεπε να γυρίσουμε τους τηλεθεατές. Υπάρχει μία στρατηγική».