MEDIA

Τι αποφασίστηκε στον ΑΝΤ1 για τα συμβόλαια Λιάγκα-Σκορδά, Αρναούτογλου

Άλλη μία σεζόν έρχεται στο τέλος της και, όπως είναι αναμενόμενο, οι τηλεοπτικοί αστέρες συζητούν για την ανανέωση ή μη των συμβολαίων τους, με τους ιθύνοντες του κάθε σταθμού που υπάγονται.

 

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, περί τα τέλη Μαΐου λήγουν τα συμβόλαια του Γιώργου Λιάγκα, της Φαίης Σκορδά, αλλά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι εντάχθηκαν στο δυναμικό του ΑΝΤ1, τον Αύγουστο του 2013. Τα συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψαν ήταν διάρκειας 2+1 ετών, που σημαίνει ότι υπάρχει η option να ανανεωθούν αυτόματα από την πλευρά του καναλιού για επέκταση της συνεργασίας τους, ακόμα μία τηλεοπτική χρονιά.

Οι πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, θέλουν τη διοίκηση του ΑΝΤ1, να σχεδιάζει την επέκταση των συμβολαίων των παρουσιαστών που ηγούνται στην ψυχαγωγία. Έτσι λοιπόν, μετά και τη φετινή επιτυχημένη πορεία των Λιάγκα-Σκορδά στην πρωινή ζώνη, τα σενάρια τους θέλουν να παραμένουν στο πόστο τους και τη νέα σεζόν, και η τυπική ανανέωση του συμβολαίου τους, αναμένεται να διευθετηθεί στα τέλη του Μαΐου.

Θετικά όμως προχωρούν και οι συζητήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Αντ1, καθώς και της Μαρίας Μπεκατώρου-η οποία ανέλαβε και την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου. Μπορεί να μην είναι βέβαιο με ποια σύνθεση θα συνεχιστούν του χρόνου «τα Καρντάσιανς», ωστόσο,  είναι σαφής η πρόθεση του σταθμού να αξιοποιήσει τους παρουσιαστές του, ακόμα και σε άλλα τηλεοπτικά projects.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλουάλλωστε, οδεύει προς το νέο του παιχνίδι, το οποίο θα αφορά τη μαγειρική, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση ενός show, τη νέα τηλεοπτική σεζόν.