MEDIA

«Ρε συ μαλ….α, μήπως εκείνη τη μέρα που σε μαζέψαμε, κόλλησα κάτι;»(βίντεο)

«Είδα μερικά βλέμματα περίεργα. Πήγα προχθές σε ένα μπαρ που πηγαίνω χρόνια κι επειδή μια μέρα είχα πέσει από τις σκάλες και είχα ανοίξει το κεφάλι μου και είχε πέσει λίγο αίμα και με πήγαν στα εφημερεύοντα, γυρνάει το παιδί, το οποίο καλοπροαίρετα, δεν πιστεύω στην κακία, και μου λέει “ρε συ μαλ….α, μήπως εκείνη τη μέρα που σε μαζέψαμε, κόλλησα κάτι;”. Με πλήγωσε, σαφέστατα και απλά του είπα “μικρούλη, καληνύχτα”».

Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν ο Τάσος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο facebook ότι είναι φορέας του HIV. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα για την στιγμή που έμαθε πως είναι φορέας, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που τον πλήγωσε. 

«Ήμασταν σε ένα θάλαμο στου Συγγρού, πενήντα άτομα. Φεύγουν δέκα, φεύγουν είκοσι, φεύγουν τριάντα, φεύγουν σαράντα, μένουμε πέντε. Οπότε κάποια στιγμή, επειδή βαριέμαι κιόλας, πήγα και είπα στη νοσοκόμα “μαντάμ, αφού ξέρουμε αυτό που ξέρουμε, δεν το τελειώνουμε για να πάω και σπίτι μου;”. Μου λέει “περιμένετε, περιμένετε”. Υπάρχουν περιστατικά ανθρώπων που έχουν πηδήξει από το μπαλκόνι, μαθαίνοντας ότι είναι οροθετικοί. Βγαίνω έξω και λέω στη μάνα μου “Κυρία Σοφία, μάλλον έχουμε πρόβλημα”. Και γυρνάει και μου λέει την πιο αγαπησιάρικη φράση που μπορεί να έχει πει μάνα στη ζωή της: “Ένα πρόβλημα έχουμε, ότι έχεις χε…. από το φόβο σου. Με τη ζωή που έκανες, το περιμέναμε”. 

Πήγα μέσα, μου έβγαλαν τα αποτελέσματα, ναι είναι θετικά, ότι είμαι οροθετικός. Μετά με τρέχουνε στον ψυχολόγο, ο οποίος μου είπε τις τυπικές μαλ…ες, ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Του λέω, “ναι, ευχαριστώ, έχω να γράψω”. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι έχω να παραδώσω κείμενο. Πάω σπίτι, παραδίδω το κείμενο και το βράδυ πέφτω στο πάτωμα και κλαίω». 

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε σχετικά: