ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Θεοδωράκη στον Καμμένο για τον…επιτάφιο

 Φωτιές άναψε στα social media η αναφορά του επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρου Θεοδωράκη, στην περιφορά του επιταφίου που έγινε στο χωριό Εχίνος στη Ροδόπη. 'Οπως είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου στο star ο κ.Θεοδωράκης για να υποστηρίξει την εκτίμησή του ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος είναι ακροδεξιός: "Για να καταλάβετε, έβαλε στρατιώτες να κάνουν την περιφορά του επιταφίου σε ένα μουσουλμανικό χωριό". 

 Το θέμα προκάλεσε την αντίδραση τόσο του Πάνου Καμμένου που μέσω twitter αρνήθηκε ότι έδωσε τέτοια εντολή αλλά και των αποστράτων της Θράκης που υποστηρίζουν ότι η περιφορά δεν έγινε για πρώτη φορά στον Ι.Ναό του Αγίου Γεωργίου, προσθέτοντας ότι το ίδιο έγινε και το 2014 αλλά και σε προηγούμενες χρονιές χωρίς οι μουσουλμάνοι κάτοικοι να ενοχληθούν γιατί η περιφορά του δεν γίνεται σε όλο του χωριό αλλά μόνο γύρω από την εκκλησία και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. 

 Υπενθυμίζεται ότι στον συγκεκριμένο ναό εκκλησιάζονται απόστρατοι και στρατιωτικό προσωπικό εν ενεργεία, τακτικά. 

 Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το Xanthinews.gr. Δείχνουν την περιφορά που έγινε την Μ.Παρασκευή στις 15 Απριλίου 2015.

Στην ιστοσελίδα που διατηρούν οι απόστρατοι της Ξάνθης έχει αναρτηθεί φωτογραφία που δείχνει ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει και το 2014.

 

Διαβάστε σχετικά: