ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη η υποτιθέμενη ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ

Συνελήφθη πριν από λίγο η φερόμενη ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. 

 

 

 

Όπως ανακοίνωσε η Εισαγγελία, η υποτιθέμενη καταγγέλλουσα δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας και ιδιότητα και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Η Εισαγγελία διέψευσε παράλληλα ότι υπάρχει φάκελος για την οικογένεια του παιδιού στον ΟΚΑΝΑ, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει εισαγγελέας με το επίθετο «Σκανδαλάκης», το οποίο επικαλέστηκε η γυναίκα στους τηλεοπτικούς σταθμούς. 

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή του για το θέμα ο ΟΚΑΝΑ διευκρίνισε ότι στο ανθρώπινο δυναμιικό του Οργανισμού δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα με το οποίο εμφανίστηκε σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές η δήθεν καταγγέλλουσα. Όπως αναφερόταν στην ίδια ανακοίνωση αναζητήθηκε τηλεφωνικά αλλά δεν βρέθηκε να υπάρχει το συγκεκριμένο όνομα ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά».

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ δεν βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας ούτε η μητέρα της 4χρονης.

Σε ανακοίνωσή της στο μεταξύ η Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, τονίζει ότι ο σταθμός «έσπευσε πριν ολοκληρωθεί η πρωινή εκπομπή, να ενημερώσει, πρώτος την κοινή γνώμη για το ανυπόστατο των καταγγελιών και να ζητήσει συγγνώμη για την αναμετάδοσή τους».

Εκφράζει δε τη λύπη της «για το γεγονός ότι μια γυναίκα, θέλησε να χρησιμοποιήσει και να εξαπατήσει τον σταθμό μας, αλλά και άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς με τέτοιο τρόπο, για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, παίζοντας με την μνήμη της 4χρονης.

Η υποτιθέμενη ψυχίατρος βγήκε το πρωί και μίλησε στα τηλεοπτικά κανάλια λέγοντας ότι η ίδια είχε ζητήσει τέσσερις φορές από εισαγγελέα να αφαιρεθεί η επιμέλεια της μικρής Άννυ από τους γονείς της, δίχως αποτέλεσμα, καθώς επίσης και ότι παρακολουθούσε τους γονείς της μικρή Άννυ.  

Η "ψυχίατρος" η οποία δήλωσε ότι ονομάζεται Μαρία Καλογεροπούλου είχε δηλώσει τόσο ψευδή στοιχεία ταυτότητα όσο και το ότι ήταν ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ, προκαλώντας αναστάτωση στις αρμόδιες αρχές. Μάλιστα όπως απεδείχθη το κινητό της τηλέφωνο ήταν κλεμμένο. 

Διαβάστε επίσης:

 Εισαγγελία και ΟΚΑΝΑ διαψεύδουν καταγγελία «ψυχιάτρου» για την Άννυ