ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι απαντά ο Γιάννης Δραγασάκης για την «αμαρτωλή» BMW

Διαψεύδει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, με ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook, δημοσιεύματα σχετιζόμενα με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του.

 

«Σε συνέχεια διάφορων άλλων αναληθών δημοσιευμάτων, που συστηματικά και σκόπιμα επιχειρούν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, σημερινά δημοσιεύματα, όπως τα ακόλουθα, επιμένουν να κινούνται στην οδό της συκοφαντίας», αναφέρει ο Γιάννης Δραγασάκης και τονίζει: «Κατηγορηματικά λοιπόν, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν είναι το αυτοκίνητο που περιγράφεται. Το λάθος θα δικαιολογούταν, η ηθελημένη παραποίηση γεγονότων είναι αδικαιολόγητη».

«Η "συγγνώμη" από τους εμπνευστές των "ρεπορτάζ" θα απαιτούσε ευθιξία, που στην προκείμενη περίπτωση μάλλον είναι άγνωστη λέξη», προσθέτει ο κ. Δραγασάκης.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν

"BMW είχε αγοραστεί μαζί με την δίδυμη αδελφή της  από την κυβέρνηση Παπανδρέου και όλοι ξέραμε πως προορίζονταν για να πωληθεί πακέτο με την δεύτερη, για να πάρει το δημόσιο κάποιο μέρος από τα χρήματα πίσω.

Είχαμε διαβάσει μάλιστα πως η κυβέρνηση έψαχνε κάποιον Σεΐχη ή κάποιον από τους πολλούς Ρώσους ολιγάρχες, που έχουν και μπορούν να διαθέσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, για να αγοράσουν τα δίδυμα θωρακισμένα πανάκριβα αυτοκίνητα, συνολικής αξίας 1.500.000 ευρώ.

Εφόσον όμως δεν βρέθηκε αγοραστής ούτε από την Έρημο, ούτε από την Στέπα, ούτε και σε όλο το διαδίκτυο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης είπε να κρατήσει τη μία BMW και να κάνει ένα τεστ-drive μέχρι το Μαξίμου, οπού τον συνέλαβε και φωτογραφικός φακός να βγαίνει από το πανάκριβο και μημονιακό θωρακισμένο, κρατικό αυτοκίνητο, αξίας 750.000 ευρώ".