ΔΙΕΘΝΗ

Οι μάρκες που «λάμπουν» στα χέρια της Δούκισσας Kate

Η Βρετανία υποδέχτηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την γέννηση της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge το περασμένο Σάββατο. Τα φλας όμως δεν επικεντρώθηκαν μόνο στο νεογέννητο αλλά και στην ίδια την Κέιτ Μίντλετον και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η δούκισσα κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, μοιάζει πολύ με αυτό που φορούσε τον Ιούλιο του 2013 στη γέννηση του μικρού πρίγκιπα Γεωργίου. Αυτή τη φορά βέβαια το φόρεμα ήταν λευκό με κίτρινα λουλούδια της Βρετανίδας σχεδιάστριας Jenny Packham.

Ωστόσο, την Δούκισσα έχουν ντύσει κατά καιρούς πολλοί Βρετανοί σχεδιαστές. Το CNBC ρίχνει μια ματιά στις μάρκες που έχουν γίνει περισσότερο γνωστές και έχουν τραβήξει την προσοχή εξαιτίας της… Κέιτ Μίντλετον.

ASOS

Η βρετανική μάρκα ASOS είναι μία από τις αγαπημένες της Δούκισσας. Όταν η ίδια φόρεσε το μπλε φόρεμα αξίας 42 δολαρίων κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της το 2013 για να επισκεφθεί το Brookhill Children's Centre στο Νοτιοανατολικό Λονδίνο, δεκάδες έγκυες γυναίκες έτρεξαν στη συνέχεια να αγοράσουν το φόρεμα.

assos

Cath Kidston

Η Κέιτ Μίντλετον δεν ψωνίζει μόνο την συγκεκριμένη μάρκα για τον εαυτό της αλλά και για τους γύρω της. Έτσι, τον Δεκέμβριο του 2014 η Cath Kidston, αναγκάστηκε να ανεφοδιάσει τα καταστήματά της όταν ο μικρός πρίγκιπας Γεώργιος φόρεσε ένα ρούχο της συγκεκριμένης μάρκας για τις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες της Βασιλικής οικογένειας.

cath

Trilogy

Η εταιρεία Trilogy ιδρύθηκε το 2002, ωστόσο, οι πωλήσεις της εκτοξεύθηκαν όταν τον περασμένο Μάρτιο το περιοδικό Us Weekly αποκάλυψε επικαλούμενο μια πηγή κοντά στην Κέιτ Μίντλετον ότι το λάδι από άγριο τριαντάφυλλο της συγκεκριμένης εταιρείας είναι το αγαπημένο προϊόν της Δούκισσας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Το προϊόν – το οποίο κοστίζει περίπου 16.50 λίρες ένα μπουκάλι 20ml ξεπούλησε αμέσως μετά την δημοσίευση του άρθρου.

102617521-kate trilogy.600x400

Catherine Walker

Η βρετανίδα σχεδιάστρια Catherine Walker ήρθε στο προσκήνιο τη δεκαετία του 1980 ως μία από τις αγαπημένες της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αφού είχε στην ντουλάπα της πάνω από 1000 φορέματα. Τώρα, η μάρκα έχει γίνει και πάλι ανάρπαστη όταν ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε την ετικέτα από ένα φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον στην οποία αναγραφόταν η συγκεκριμένα μάρκα.

walker

Emma Bridgewater

Η Emma Bridgewater, η Βρετανίδα κατασκευάστρια ειδών κεραμικής γιόρτασε το βασιλικό γάμο τον Απρίλιο του 2011 δρομολογώντας μια συλλογή ειδικά για την περίσταση. Το ίδιο έγινε και για τον εορτασμό του Diamond Jubilee της Βασίλισσας αλλά και όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Γεώργιος.

Τώρα, με την γέννηση του δεύτερου παιδιού του ζευγαριού, η Bridgewater σχεδιάζει να πράξει ομοίως.

british

Zara

Τα Zara είναι επίσης μια από τις αγαπημένες μάρκες της Δούκισσας. Μάλιστα η Κέιτ Μίντλετον δεν παρέλειψε να κάνει τα ψώνια της κατά τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της προκειμένου να πάρει παπούτσια στον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

Επίσης, το Δεκέμβριο του 2013, η Μίντλετον έγινε επίσης πρωτοσέλιδο όταν φόρεσε ένα κολλιέ από τα Zara αξίας 19,99 λιρών.

102606322-453792373.600x400