USAY TOP

Η Ντόρα, ο Αντώνης και ο… Τίγρης

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα στο εσωτερικό της ΝΔ για την εσωκομματική θύελλα που αναμένεται να ξεσπάσει μέσα στις επόμενες ημέρες για το θέμα της ηγεσίας του κόμματος. Και όπως λένε καλά γνωρίζοντες αυτό που θα ζήσουμε θα είναι μία τυφλή μετωπική σύγκρουση χωρίς φραγμούς μεταξύ Σαμαρά, Ντόρας και ολίγον από Δένδια ο οποίος φιλοδοξεί να αναχθεί στον τρίτο εσωκομματικό πόλο, κερδίζοντας από τη σφαγή των δύο πρώτων.

Λέγεται μάλιστα ότι το επόμενο διάστημα τόσο η Ντόρα όσο και ο Αντώνης αναμένεται να ανταλλάξουν σφοδρά πυρά με αμοιβαίες καταγγελίες για… προνομιακές σχέσεις με επιχειρηματίες και εξυπηρέτηση συμφερόντων. Και μάλιστα ο επιχειρηματίας γύρω από το όνομα του οποίου αναμένεται να γίνει μεγάλος ντόρος για τη σχέση του και με τις δύο πλευρές  φέρεται να είναι ο Γ. Μελισσανίδης.

Όλα αυτά βέβαια πέρα από την μιζέρια που εκπέμπουν, είναι βούτυρο στο ψωμί του Κώστα Καραμανλή ο οποίος παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις και αναμένεται να παρέμβει όταν οι επίγονοι της παράταξης θα έχουν αλληλοεξουδετερωθεί στην εσωκομματική αρένα…