MEDIA

Σάλος μετά τον καβγά Μπουσδούκου-Μακρή στον «αέρα»-Ποιοι ζητούν από την ΕΣΗΕΑ, να κινηθούν νομικά εναντίον της(βίντεο)

«Καλώ την ΕΣΗΕΑ να αναλάβει μια πρωτοβουλία να κινηθούμε δικαστικά εναντίον της κ. Μακρή όλοι οι δημοσιογράφοι. Θίγεται όλος ο κλάδος και καλό είναι αυτά τα πράγματα να τελειώνουν με αυτόν τον τρόπο, θεσμικά. Είναι καθαρά φασιστική αντίληψη!»

Σύγκρουση στον αέρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Τώρα" είχαν το πρωί της Τετάρτης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή με τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Άννα Μπουσδούκου. «Όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση» ήταν η ατάκα της Ραχήλ Μακρή που εξόργισε την Άννα Μπουσδούκου. Ο διάλογος που ακολούθησε στον αέρα ήταν ο εξής:

Μακρή: Στη Γερμανία ελέγχουν τον Τύπο όπως ελέγχει και εδώ η προηγούμενη κυβέρνηση τους δημοσιογράφους.
Μπουσδούκου: Ελέγχονται δηλαδή όλοι οι δημοσιογράφοι της χώρας;
Μακρή: Φυσικά ελέγχεστε, είστε υπάλληλοι και το έχετε αποδεχθεί γιατί πληρώνεστε από επιχειρηματίες.
Μπουσδούκου: Αυτό που κάνετε τώρα είναι ανήθικο, μιλάτε επί προσωπικού, βάζετε μέσα σε ένα σάκο όλους τους δημοσιογράφους
Μακρή: Θιχτήκατε;
Μπουσδούκου: Σαφέστατα και μαζί με μένα και άλλοι συνάδελφοι. Έχετε εσείς στοιχεία του ποιος δημοσιογράφος και αν είναι υπάλληλος της εκάστοτε κυβέρνησης;
Μακρή: Δεν είπα για εσάς κάτι επί προσωπικού. Γιατί θιχτήκατε; Άρα είστε υπάλληλος και παίρνετε εντολές γι' αυτό θιχτήκατε».

Η μεταξύ τους επικοινωνία έκλεισε απροσδόκητα, όταν η Ραχήλ Μακρή έβγαλε το ακουστικό της, νομίζοντας ότι την έχουν "κόψει" από τον αέρα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Οικονόμου "Πρώτη Γραμμή", οι δημοσιογράφοι έπαιξαν το βίντεο και κάλεσαν την ΕΣΗΕΑ να κινηθεί δικαστικά εναντίον της βουλευτού.

«Καλώ την ΕΣΗΕΑ να αναλάβει μια πρωτοβουλία να κινηθούμε δικαστικά εναντίον της κ. Μακρή όλοι οι δημοσιογράφοι. Θίγεται όλος ο κλάδος και καλό είναι αυτά τα πράγματα να τελειώνουν με αυτόν τον τρόπο, θεσμικά. Είναι καθαρά φασιστική αντίληψη!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε σχετικά: