LIFESTYLE

Ποιος Έλληνας παρουσιαστής έχει φάει λιαστή κατσαρίδα και ξετρελάθηκε

Με αφορμή τη νέα εκπομπή μαγειρικής με τίτλο «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και η οποία θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, ο παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για τα περίεργα γούστα του στο φαγητό, αποκαλύπτοντας ότι έχει φάει ο,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.

«Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει». Αυτή θα μπορούσε να είναι η φράση υπογραφή του παρουσιαστή που αναφέρει ότι σε εξωτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς έχει φάει τα πάντα, από κατσαρίδες μέχρι φίδια!

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που δήλωσε:

«Στη Μαλαισία για παράδειγμα, έχω φάει κατσαρίδα που είχε μάλιστα και υπέροχη γεύση. Εκεί τρώγονται όλα τα ζωύφια σαν ξηροί καρποί. Μιλάμε για λιαστή κατσαρίδα μαύρη, καμία σχέση με αυτές που ξέρουμε εδώ. Μέχρι φίδι έχω φάει» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Για το μέλλον των «Καρντάσιανς» είπε:

«Τον τελευταίο καιρό κάνουν τεράστια επιτυχία σε επίπεδο τηλεθέασης, γιατί ξεκίνησαν μουδιασμένα, πήραμε λίγο χρόνο και πλέον τα νούμερα είναι πολύ υψηλά (…) Θέλω να συνεχίσουν, δεν ξέρω με τι μορφή και τι τρόπο. Θα τα συζητήσουμε όλα στο τέλος της χρονιάς, αλλά έχουν κερδίσει το στοίχημα και μπορούν να πάνε και τρίτη χρονιά».

Θέλει, τέλος, να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη γευσιγνωσία:

«Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θέλω να σου πω ότι ψάχνω εδώ και καιρό να κάνω σεμινάρια γευσιγνωσίας. Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό. Έχω μεγάλη αγάπη στη γεύση».

Πηγή: tff.gr

Δείτε επίσης: