LIFESTYLE

Άγρια επίθεση παρουσιάστριας στη Μενεγάκη:«Πιστεύω με το τέταρτο παιδί της να εισπράξει και πάλι το επίδομα πολύτεκνης μάνας»(βίντεο)

«Πιστεύω, με το τέταρτο παιδί της, να εισπράξει και πάλι το επίδομα της πολύτεκνης μάνας. Δεν παρακολουθώ την κυρία Μενεγάκη, αλλά όλοι αυτοί, η Μενεγάκη, η Ρούλα Κορομηλά διέπρεψαν σε μια εποχή των θρασύτατων και των αγράμματων. Αυτό τα λέει όλα. Σε μια εποχή των θρασύτατων, των αγράμματων και των ημιμαθών, διέπρεψαν κάποιες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, οι οποίες δεν έχουν να συνεισφέρουν τίποτα στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι παρά μόνο χαζομάρες και δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να πληρούν τον δικό τους ναρκισσισμό και να γεμίζουν τις τσέπες τους», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Μιχαλονάκου κατά της Ελένης Μενεγάκη σε δηλώσεις της, στην εκπομπή ΦΜ Live. 

Ενώ ξέσπασε και για τον  Γιώργο Λιάγκα: «Ο κύριος Λιάγκας κάνει μια επίδειξη νεοπλουτισμού, ξιπασμού και το δικό μου σύνθημα είναι “έξω οι βλάχοι από την Αθήνα”. Να επιστρέψει στη Λάρισα, τη γενέτειρά του». 

Για το Voice: «Δεν έχει υγιή αντανακλαστικά και είναι ένα προϊόν με ημερομηνία λήξης. Δεν υπάρχει μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα. Απλά επενδύει οικονομικά στους παρουσιαστές, οι οποίοι τα παίρνουν, τα αρπάζουν χοντρά και τίποτα άλλο».

Διαβάστε σχετικά: