MEDIA

O Παπαδάκης πηγαίνει στην δικαιοσύνη τηλεθεατή του (Βίντεο)

«Έχετε κάνει έναν χυδαίο χαρακτηρισμό για την Μπάγια. Θα είναι η πρώτη φορά που θα καταφύγουμε στη δικαιοσύνη. Ένας χυδαίος χαρακτηρισμός και δεν σηκώνουμε τίποτα πάνω σε αυτό. Αν εσείς έχετε αρρωστημένες φαντασιώσεις να τις αποδείξετε στη δικαιοσύνη. Αυτός ο χαρακτηρισμός για συνεργάτης μου, στο παιδί σας! Ούτε τη συγνώμη σας θα δεχτούμε για τον χαρακτηρισμό για την Μπάγια! Πρόκειται για ένα διαμάντι! Ένα κοριτσάκι 24 ετών! Είναι άνανδρη αυτή η συμπεριφορά σας!»

Βγήκε από τα ρούχα του ο Γιώργος Παπαδάκης με μήνυμα τηλεθεατή που έλαβε στην εκπομπή, ο οποίος με αφορμή τη σημερινή εμφάνιση της Μπάγιας Αντωνοπούλου είπε ότι την χρησιμοποιούν για να ανεβάσουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Λίγη ώρα αργότερα, αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα, λέγοντας: «Μιλάγαμε με τον κύριο Σφακιανάκη γι΄αυτόν τον ανεκδιήγητο που χαρακτήρισε όπως χαρακτήρισε την Μπάγια. Δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Δεν έχει δικαίωμα ο καθένας να κάνει οποιονδήποτε χαρακτηρισμό βλέποντας από το σπίτι του και να φαντασιώνεται. Εδώ είμαστε μια οικογένεια και πάνω απ΄όλα κάνουμε ενημέρωση. Θα εκμεταλλευόμαστε την παρουσία ενός κοριτσιού για να ανεβάσουμε την τηλεθέαση αυτής εδώ της εκπομπής; Τι να σου πω ρε ανεκδιήγητε άνθρωπε».

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε σχετικά: