MEDIA

Βογιατζάκη για Καμπούρη: Αν έχει τέτοια δύναμη…και μπορεί να διώχνει κόσμο, μπράβο της!(βίντεο)

«Αν η Δέσποινα έχει τέτοια δύναμη και τέτοια ισχύ να επηρεάζει ολόκληρα κανάλια και ανθρώπους που είναι διοικητικά στελέχη και μπορεί να διώχνει κόσμο, μπράβο της! Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» ήταν η Σοφία Βογιατζάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την ξαφνική αποχώρησή της από την εκπομπή "Γυναίκες". 

«Όταν σου γίνεται μία πρόταση και μετά σου γίνεται μια άλλη πρόταση, έχεις όλη την καλή διάθεση να είσαι παντού και θες να τα συνδυάσεις όλα με χαρά», είπε η ηθοποιός και συνέχισε: «Μιλάμε καθημερινά και με τις τρεις κοπέλες. Και από το σταθμό τους βόλεψε για να μειώσουν το μπάτζετ και να αλλάξουν το περιεχόμενο. Νομίζω ότι οι τέσσερίς μας μεταξύ μας δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν ήταν κάποια πιο υπέρμετρα φιλόδοξη από τις άλλες». 

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που θέλουν την Δέσποινα Καμπούρη υπεύθυνη για την απομάκρυνση της Σοφίας Βογιατζάκη και της Έλενας Παπαβασιλείου, η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν η Δέσποινα έχει τέτοια δύναμη και τέτοια ισχύ να επηρεάζει ολόκληρα κανάλια και ανθρώπους που είναι διοικητικά στελέχη και μπορεί να διώχνει κόσμο, μπράβο της! Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

πηγή: zappit.gr

Διαβάστε σχετικά: