ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η ευθύνη πέφτει εξ ολοκλήρου στους ώμους του Αλέξη Τσίπρα

«Έφτασε η ώρα των τελικών αποφάσεων. Η ευθύνη πέφτει εξολοκλήρου στους ώμους του Αλέξη Τσίπρα. Οι ηγέτες στα δύσκολα φαίνονται. Ας πάρει τις τελικές αποφάσεις. Το επιχείρημα ότι δεσμεύεται από τις προεκλογικές υποσχέσεις του δεν είναι σοβαρό. Δεσμεύεται σε ό,τι αφορά τον ίδιο. Δεν δεσμεύεται όμως στο να υποχρεώσει να συμμορφωθούν με τις επιθυμίες του τα 18 ευρωπαϊκά κοινοβούλια», αναφέρει σε δήλωση του στη Real News, ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

«Η υπόθεση Στουρνάρα που πρόσφατα ανακινήθηκε φέρνει στο προσκήνιο tο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα τα τελευταία χρόνια και το οποίο είναι το πρόβλημα της αλήθειας», σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ο πολιτικός κόσμος, σχεδόν στο σύνολο του, δεν λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό ή τουλάχιστον δεν λέει όλη την αλήθεια. Τη σκληρή, την ωμή πραγματικότητα δεν την παρουσιάζει» προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης και συνεχίζει: «Ποια είναι η πραγματικότητα; Η Ελλάς επτώχευσε. Ας μην πούμε πως. Είναι υποχρεωμένη από εδώ και πέρα να ζήσει με τα χρήματα που έχει».

Διαβάστε σχετικά: