LIFESTYLE

Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας

Ένας νέος έρωτας γεννήθηκε στην κοσμική Αθήνα και έχει εφοπλιστική… χροιά! Η όμορφη Μαριάννα Γουλανδρή, εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και ο Φίλιππος Λαιμός της γνωστής οικογένειας είναι το νέο hot ζευγάρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao οι δύο νέοι, τον τελευταίο καιρό εμφανίζονται αρκετά συχνά μαζί τόσο στην Ελλάδα όσο όμως και στο Λονδίνο.

Με σήμα κατατεθέν τα καταγάλανα μάτια της, η Μαριάννα Γουλανδρή, είναι η χαρισματική εγγονή της Μαριάννας Bαρδινογιάννη και είναι σχεδιάστρια μαγιό [τα οποία πρόσφατα παρουσιάστηκαν στη βρετανική Vogue]. Οι γονείς της Μαριάννας, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη και Tζορτζ Γουλανδρής, είναι Έλληνες, αλλά εκείνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη βρετανική πρωτεύουσα, στο Mayfair.

Η νεαρή Mαριάννα αναφορικά με τους σκοπούς του συλλόγου που ξεκίνησε η γιαγιά της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, είχε δηλώσει στο People: «Με τα χρόνια, ασχολούμαι όλο και περισσότερο με το όραμα της γιαγιάς μου για την Ελπίδα. Ξεκινάω, μάλιστα, ένα νέο project αυτό τον καιρό, για το οποίο ακόμη δεν μπορώ να πω πολλές λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα κάτι καινούριο έρχεται για το μέλλον του Συλλόγου. Η επόμενη γενιά θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή και θα κάνει τη διαφορά».

Πηγή: tff.gr

Διαβάστε επίσης: