LIFESTYLE

«Πληρώνω μισό μισθό για να πιάσω το στήθος της Μελέτη»

Σε περίεργες, σχεδόν…σουρεαλιστικές, αλλά και πολύ διασκεδαστικές ερωτήσεις απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξή του στη Real Life και πραγματικά μας αιφνιδίασε με τις ειλικρινείς απαντήσεις του!  

 

Ο γνωστός παρουσιαστής, λοιπόν, αποκάλυψε πως πηγαίνει τα άπλυτα στη μητέρα του, αλλά δεν την αφήνει να του καθαρίζει το σπίτι, πως ζητάει να φάει την Κυριακή από τα χεράκια της «κάτι μικρά ντολμαδάκια γιαλαντζί που φτιάχνει» και προσθέτει πως «όταν είμαι σε διατροφή σηκώνεται από τις 5.30 τα ξημερώματα για να μου ετοιμάσει τάπερ με το φαγητό!»

Επίσης ενώ παραδέχθηκε πως έχει φάει cupcake από τα χεράκια της Μαίρης Συνατσάκη, στη συνέχεια το αναίρεσε λέγοντας ««Όχι. Α! Ψέματα! Έχω φάει σε ένα διαγωνισμό που κάναμε τηλεοπτικά, αλλά είμαι σίγουρος ότι τη βοήθησε ο Μύρωνας».

Στην ερώτηση αν έχει γυμνές φωτογραφίες στο κινητό του, απάντησε πως «Ναι. Έχω πολλές γυμνές φωτογραφίες από πολλά μέρη του σώματος».

Το καλύτερο σας το φυλάξαμε για το τέλος: Στην ερώτηση αν έχει πιάσει το στήθος της Ελεονώρας Μελέτη απάντησε: «Όχι. Μακάρι. Θα πλήρωνα μισό μισθό. Μπροστά. Έχω θέμα με το στήθος. Μπορώ να ξεχωρίσω τα πάντα. Εντάξει, το φυσικό εύκολα. Το βλέπεις το ψεύτικο στήθος σε μια γυναίκα. Είναι πρησμένο. Το καλύτερο είναι το σχήμα σταγόνα. Σε γυναίκα που είχε στήθος και έβαλε παραπάνω, αυτό το πιάνεις για να το καταλάβεις».

Πηγή: tff.gr