ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης αποκάλυψε ότι η νέα Διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής μετά από συνεδρίαση των καθηγητών, προχώρησε σε μια απλή επίπληξη προς την ομάδα των Κρητικών σπουδαστών που φέρονταν βίαια στον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη. 

 

 

 

 

«Παιδιά θα πρέπει να είστε καλοί μαθητές, να μην πειράζετε τους συμφοιτητές σας, να διαβάζετε, να έχετε άψογη συμπεριφορά» φέρεται να τους είπε.

Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένεια του άτυχου φοιτητή. Ο θείος του είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι η μητέρα του Βαγγέλη επικοινώνησε με τη Διευθύντρια της Σχολής όταν πληροφορήθηκε την απόφαση της συνεδρίασης. Σε σχετικές ερωτήσεις της, η Διευθύντρια της απάντησε ότι δεν μπορούσαν να τους αποβάλουν, γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Σε ερώτηση της μητέρας πως συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που η προηγούμενη Διεύθυνση διώκεται για παράβαση καθήκοντος, εκείνη φέρεται να της είπε ότι «αυτοί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους.»

Επίσης συνεργάτης της εκπομπής Φως στο Τούνελ στα Γιάννενα αναφέρθηκε στην είδηση που κυκλοφόρησε ότι ο Βαγγέλης δεν είχε διανυκτερεύσει στη Σχολή την παραμονή του θανάτου του. Έρευνα της εκπομπής όμως έδειξε ότι αυτός που διανυκτέρευσε εκτός Σχολής ήταν ο συγκάτοικος του και όχι ο Βαγγέλης.

«Την Τρίτη 19 Μάϊου διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Ιωαννίνων η δικογραφία για το τι προκάλεσε το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οι αστυνομικοί πήραν πάνω από 100 καταθέσεις από φοιτητές, αλλά και από ανθρώπους έξω από τη σχολή. Έπειτα από εντολή του εισαγγελέα προχώρησαν επίσης στην κατάσχεση των κινητών και των υπολογιστών από την παρέα που φέρεται να έκανε “πλάκες” στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στάλθηκαν στα εργαστήρια μήπως και μπορέσουν να ανακτήσουν διαγραμμένα αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο από τις “πλάκες”.

Φαίνεται πως θα υπάρξουν ευθύνες προς νέα άτομα, αλλά και παλιούς εμπλεκόμενους και ίσως υπάρχουν αδικήματα που έχουν τελεστεί εις βάρος του Βαγγέλη. Υπάρχει επίσης μια πληροφορία για μία κατάθεση-φωτιά για ένα περιστατικό που έγινε σε ένα μαγαζί και ο άτυχος φοιτητής τραυματίστηκε και πήγε στο νοσοκομείο για ράμματα.» ανέφερε επίσης δημοσιογράφος της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

 Κατάθεση «φωτιά» για το θάνατο του Γιακουμάκη