MEDIA

Βόμβα από γνωστή Ελληνίδα τηλεπερσόνα: «Είμαι καρπός βιασμού»

Τηλεπερσόνα (πώς αλλιώς να την πούμε;) που τα προηγούμενα χρόνια είχε πιάσει καθημερινά στασίδι στα παράθυρα των μεσημεριανάδικων, επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας με δήλωση… μπόμπα.

«Είμαι παιδί βιασμού» αποκαλύπτει η Ρούλα Βροχοπούλου.

 

Ω ναι. Η πρώην αεροσυνοδός με τη μεγάλη περιουσία και τον επεισοδιακό χωρισμό με τον μικρότερο Αλβανό σύζυγο της, μετά από χρόνια σιωπής επιστρέφει με απίστευτες αποκαλύψεις. Μία από αυτές, αφορά τα παιδικά της χρόνια, που ξεκίνησαν μες στα πούπουλα, αφού ο πατέρας της ήταν ο μεγαλογιατρός Νικόλας Βροχόπουλος και εξελίχθηκαν δύσκολα και φτωχικά….

Ο πατέρας της γνώρισε τη μητέρα της, Ναυσικά Μερκούρη όταν εκείνη πήγε στο σπίτι του να εργαστεί ως οικιακή βοηθός.

«Αυτός την άφησε έγκυο και, όπως μου είπε η μανούλα μου πριν πεθάνει, η πράξη έγινε παρά τη θέληση της. Πήγε στην αστυνομία και εκείνος αναγκάστηκε να την παντρευτεί. Η κατάσταση ήταν δραματική στο σπίτι, με βία και ξυλοδαρμούς. Μόλις γεννήθηκα την έδιωξε από το σπίτι και εμένα με μεγάλωναν νταντάδες. Σε ηλικία τεσσάρων χρόνων εκείνη πήρε την κηδεμονία μου και από τη χλιδή βρέθηκα ξαφνικά στη φτώχεια, σε μια τσίγκινη παράγκα», αποκαλύπτει η Βροχοπούλου, σε καθημερινή εφημερίδα.

Και προσθέτει ότι είδαν «άσπρη μέρα», όταν η μητέρα της έπιασε δουλειά στο σπίτι του χρηματιστή Χαράλαμπου Γερόπουλου. «Τον φώναζα "μπαμπά", γιατί μας έδωσε στέγη και τροφή και ήταν πολύ καλοσυνάτος άνθρωπος; Τον βιολογικό μου πατέρα τον μισούσα. Ερχόταν με μια κουρσάρα να με δει και εγώ του πετούσα πέτρες» δηλώνει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η μητέρα της με στερήσεις κατάφερε να αγοράσει οικόπεδο στο Ελληνικό κι έφτιαξε το σπίτι, όπου που μένει μέχρι σήμερα η Βροχοπούλου.

πηγή : womenonly.gr