MEDIA

«Σε βαρέθηκα! Θα φύγω»! Άστραψε και βρόντηξε η Μενεγάκη

Τον τελευταίο καιρό τα σοκ για την Ελένη Μενεγάκη είναι απανωτά. Δεν της έφταναν τα δύο δικαστήρια που είχε μέσα σε δεκαπέντε ημέρες με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, ήρθε και ένας χωρισμός που τσάκισε ακόμη περιοσσότερο την ψυχολογία της.

Το κλίμα στη βίλα της στα Μελίσσια είναι τόσο βαρύ που η παρουσιάστρια δυσκολεύεται να "αναπνεύσει" και θέλει να τρέξει μακριά για να βρει ξανά το χαμόγελό της.

Μπορεί να δείχνει ότι περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωή της μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, αλλά μόλις κλείνουν τα φώτα της εκπομπής της, το πρόσωπό της σκοτεινιάζει. Όσο κι αν θέλει να κρύψει τα συναισθήματά της, δεν μπορεί.

"Τελείωσε! Πρέπει να φύγω, να σας λείψω κάνα-δύο μήνες", είπε μπροστά στις κάμερες κάνοντας δήθεν αστειάκια με τους συνεργάτες της, όμως εκείνοι που την ξέρουν καλά, αντιλαμβάνονται ότι η Ελένη μιλούσε πάρα πολύ σοβαρά. Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης θέλει να φύγει για να ηρεμήσει, αφού τον τελευταίο καιρό νιώθει πολύ πιεσμένη κι έχει αρκετά νεύρα. "Τις τελευταίες ημέρες σέρνομαι. Δεν έχω όρεξη για τίποτα" παραδέχθηκε on camera.

Μυστικά στα Άχλα

Η πρώτη απόδραση στα Άχλα εντελώς ξαφνικά πριν από δέκα ημέρες, χωρίς μάλιστα τα παιδιά της, αποδεικνύει την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η Ελένη δεν αντέχει άλλο και μόνο στον επίγειο παράδεισό της μπορεί να βρει την ηρεμία που αναζητά. Εκεί, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου, παρέα με τον άντρα της ζωής της και τα τέσσερα παιδιά της θα μπορέσει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις της και να προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις της.

Η κατάσταση με τον Γιάννη Λάτσιο είναι πλέον οριακή και η μάχη θα είναι μέχρι τελικής πτώσης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "YES!" την περασμένη εβδομάδα έγινε η τελευταία προσπάθεια από πλευράς της παρουσιάστριας να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά τα δύο δικαστήρια για το μοίρασμα της περιουσίας τους και για την πώληση ή όχι της βίλας στα Μελίσσια. Η κουβέντα κυρίως επικεντρώθηκε στο θέμα της βίλας, όμως για μία ακόμη φορά άκρη δεν βρέθηκε. Ο Λάτσιος δεν δείχνει καμία διάθεση να συζητήσει με την πρώην σύζυγό του. Όπως κατέθεσε και η αδελφή του Αγλαΐα στο τελευταίο δικαστήριο, ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 έκανε μεγάλη υπομονή, προσπάθησε για πολύ καιρό να βρεθεί εξωδικαστική λύση, αλλά η Ελένη δεν έκανε τίποτα γι' αυτό και πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Η νέα βόμβα

Η νέα αδιάλλακτη στάση του Λάτσιου εξόργισε τη Μενεγάκη και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. "Βαρέθηκα πια με αυτά που κάνεις! Θα φύγω" ήταν το μήνυμά της κι έκλεισε το τηλέφωνο. Πλέον είναι αποφασισμένη να γράψει το φινάλε και να μην κάνει καμία κίνηση εξωδικαστικά περιμένοντας τις αποφάσεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις της.

Το κλίμα στα Μελίσσια ήταν πολύ βαρύ και η Ελένη μετά τις άγριες φωνές της, δεν μιλιόταν. Ήρθε και ο ξαφνικός χωρισμός του αδελφού της για να "δέσει το γλυκό". Η παρουσιάστρια έχει τρελή αδυναμία στον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο και δεν έκρυψε τη στενοχώρια της που μπήκε τέλος στη σχέση του με τη Χαριτίνη Ηλιάδου, τη μοναδική κοπέλα του Θοδωρή που όχι μόνο γνώρισε η Ελένη αλλά και οι σχέσεις τους ήταν άριστες.

"Δεν αντέχω άλλο, θα φύγω" λέει και ξαναλέει η παρουσιάστρια που μετράει τις μέρες για να… στρατοπεδεύσει στα Άχλα. Έφυγε αιφνιδιαστικά το περασμένο Σαββατοκύριακο για να δει τον Μάκη της και να ηρεμήσει δίπλα στη θάλασσα. Ο σύντροφός της συνεχώς τη συμβουλεύει να κρατήσει την ψυχραιμία της αφού από το τέλος του μήνα θα βρει την ηρεμία της στην Άνδρο δίπλα σε εκείνον και τα παιδιά της.

πηγή : youweekly.gr