ΠΟΛΙΤΙΚΗ

The Times -Τσίπρας: Αν παραδοθώ στους Ευρωπαίους, θα με χωρίσει η γυναίκα μου

«Τσίπρας: Η σύζυγός μου θα με εγκαταλείψει αν παραδοθώ στην Ευρώπη» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Τhe Times της Ευρώπης, στο οποίο αναφέρεται ότι:

«Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας αποκάλυψε ότι η σύντροφος και μητέρα των παιδιών του τον έχει απειλήσει ότι θα τον εγκαταλείψει εάν υποχωρήσει στους δανειστές προκειμένου να αποφύγει τη χρεοκοπία».

Χωρισμός αν έρθει η συμφωνία; Αυτό υποστηρίζουν οι Times και φυσικά είναι τραβηγμένο όλο αυτό, αφού το δημοσίευμα επικαλείται δήλωση του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ στο περιοδικό Le Canard Enchainé, το οποίο όμως είναι γνωστό γαλλικό περιοδικό! 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Έλληνας πρωθυπουργός φέρεται να είπε ότι η σύντροφός του από τα μαθητικά τους χρόνια, θα απογοητευτεί τόσο πολύ αν καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές για να αποφύγει τη χρεοκοπία της Ελλάδας, που δεν θα θελήσει να παραμείνει στο πλευρό του. 

Η… αποκάλυψη αποδίδεται στον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ. Μόνο που έχει γίνει στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό Le Canard Enchaîné. "Με ενημέρωσε (ο Τσίπρας) ότι αν ενδώσει σε πολλές από τις απαιτήσεις της τρόικας, ρισκάρει όχι μόνο να χάσει το κόμμα του αλλά και τη σύντροφό του, που είναι πολύ μαχητική και πολύ πιο ακροαριστερή από εκείνον" φέρεται να είπε ο Ολάντ. 

Διαβάστε σχετικά: