MEDIA

Γιατί ο Λιάγκας «τα πήρε» με Αρναούτογλου και Γερμανού(βίντεο)

«Όλο αυτό το υπερβολικό πράγμα που μόλις εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μας, το θεωρώ υπερβολικό και από τις δύο πλευρές…»

Τη συνέντευξη της Ναταλίας Γερμανού στα Καρντάσιανς σχολίασε έξαλλος  ο Γιώργος Λιάγκας : «Όλο αυτό το υπερβολικό πράγμα που μόλις εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μας, το θεωρώ υπερβολικό και από τις δύο πλευρές. Για τον φίλο μου τον Γρηγόρης Αρναούτογλου, υπερβολή μεγάλη να θεωρεί ότι η Ναταλία ήταν η καλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα. Είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, αλλά η δικιά μου γνώμη είναι ότι δεν είναι η καλύτερη», είπε σε υψηλούς τόνους ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Δεν θεωρώ ότι η περσινή εκπομπή ήταν και για πέταμα όπως την έβγαλε και η Ναταλία λάθος. Καταρχήν είναι λάθος να λες "δεν ασχολήθηκα εγώ", δεν σε τιμά. Παιδιά, έκανε πολύ αιχμηρές ερωτήσεις η Ναταλία, μην τρελαίνεστε! Η Ναταλία Γερμανού έχει απέναντι τη Βάνα Μπάρμπα και της είπε αν πέθανε στα χέρια της γνωστός επιχειρηματίας! Αυτός είναι ένας αστικός μύθος ή μια αλήθεια που εγώ δεν θα το έλεγα ποτέ! Η Ναταλία τόλμησε και το είπε. Άρα μη λέμε ότι η Ναταλία δεν έκανε καλές ερωτήσεις. Για μένα δεν ήταν μια εκπομπή που δεν πήγε. Πήγε μια χαρά, δεν έσκισε. Κάποιες φορές έκανε και μεγαλύτερα νούμερα από τα Καρντάσιανς. Εγώ την αγαπάω, τη θεωρώ πολύ καλή παρουσιάστρια και μια χαρά θα σταθεί εκεί στο 13:00 – 16:00 στο E TV».
Η Φαίη Σκορδά είπε: «Δεν μου αρέσει που η Ναταλία τον τελευταίο καιρό είναι σαν να αυτομαστιγώνεται».
Η Σάσα Σταμάτη σχετικά με τα όσα είπε ο Γρηγόρης στη Ναταλία, είπε: «Ήθελε να τη γλείψει και να της την πει μετά ρε παιδιά, το γνωστό κολπάκι που κάνουνε».

 

πηγή: gossip-tv.gr