LIFESTYLE

Ανδρέας Μπάρκουλης: Το bullying στον γιο του και η λιποθυμία του από ασιτία

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης σε μια συνέντευξη που έδωσε με την σύζυγό του Μαρία αποκάλυψε το απίστευτο bullying που δέχτηκε ο γιος του αλλά και τη λιποθυμία από ασιτία.

 

 

-Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη σας στιγμή ως ζευγάρι;
Α.Μ.: «Ο γιος μας. Δεν πίστευα με τις τόσες δυσκολίες που περνούσαμε ότι θα φέρναμε ένα υγιές παιδί στον κόσμο. Ο Νίκος είναι φτυστός ο μπαμπάς του!»
Μ.Μ.: «Φιλική συμμετοχή εγώ!» τόνισε στο ΕΓΩ.
– Ποια ήταν η πιο δυστυχισμένη στιγμή σας;
Α.Μ.: «Όταν αρρώστησε το παιδί. Τα περασμένα Χριστούγεννα μπήκε στο νοσοκομείο. Είχε αιμορραγίες και ψυχοσωματικά θέματα. Πέρασε πολλά και ο Νίκος μαζί μας. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να είμαι δίπλα του. Αυτό με έκανε δυστυχισμένο. Με πλήγωσε»
.-Πόσο δύσκολα έχετε περάσει ως οικογένεια;
Α.Μ.: «Πάρα πολύ Φτάσαμε σε σημείο το παιδί να λιποθυμήσει από ασιτία. Μας τηλεφώνησε ο διευθυντής του σχολείου και μας είπε «ελάτε πάρτε το».
-Κάποιοι λένε ότι τα παιδιά μεγαλώνουν με αγάπη.
Μ.Μ.: «Τουλάχιστον αγάπη είχαμε να του δώσουμε. Και με το παραπάνω. Εχουμε το καλύτερο παιδί. Μακάρι να τα έχουμε καταφέρει ως γονείς.»
-Έχετε αναρωτηθεί αν είστε όντως καλή μητέρα;
Μ.Μ.: «Ναι, φυσικά. Όταν πήγαινε πρώτη δημοτικού, είχα απευθυνθεί σε παιδοψυχολόγο. Φοβόμουν μήπως έκρυβε μέσα στη ψυχούλα του πράγματα. Όντως το παιδί είχε παράπονα.»
-Τι είδους;
Α.Μ.: «Γιατί δεν έχει μπαμπά νέο. Γιατί δεν μπορώ να παίξω μαζί του μπάλα. Γιατί δεν μπορώ να του σταθώ.»
– Πείραξαν το γιο σας στο σχολείο;
Α.Μ.: «Στο δημοτικό πέρασε πάρα πολλά. Να φανταστείτε μία μέρα που χιόνιζε ειδοποίησαν τη γυναίκα μου να πάει στο σχολείο γιατί είχαν κυλήσει το παιδί κάτω, στα παγωμένα νερά, το έσερναν για ώρα στο προαύλιο. Όταν πήγε η Μαρία, βρήκε τον Νίκο χωρίς την μπλούζα του που ήταν μουσκέματα προσπαθεί να ζεσταθεί στο καλοριφέρ.»
– Γιατί συνέβη αυτό;
Μ.Μ.: «Γιατί πατέρας του ήταν ο Μπάρκουλης. Του έλεγαν «ο μπαμπάς σου το ψώνιο», «ο μπαμπάς σου ο γέρος».

Διαβάστε επίσης:

 Συγκλονίζει Έλληνας παρουσιαστής: «Είναι εύκολο να θάβεις τη μητέρα σου με τα χέρια σου»;