LIFESTYLE

Τι λέει η Βανδή για την κόντρα με τη Βίσση

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πλέον δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες κι είτε ήταν υπαρκτή είτε όχι η «κόντρα» της με την Άννα Βίσση έχει αφήσει εποχή και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα Μέσα έντονα, χωρίζοντας τους φαν σε δύο μεγάλα στρατόπεδα.

Η ίδια έχει ερωτηθεί ουκ ολίγες φορές και -μεταξύ άλλων- απαντάει για μία ακόμα φορά αυτή την Κυριακή στην κάμερα του «Join Us» του ΣΚΑΪ και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Στην αρχή ήταν πολύ κολακευτικό όλο αυτό γιατί εγώ τι ήμουν; Μια μικρή τραγουδίστρια που προσπαθούσε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Το να σε συγκρίνουν με μία τόσο σπουδαία τραγουδίστρια για μένα ήταν πολύ κολακευτικό. Από ένα σημείο και μετά άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν γινόταν να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο».

Ποιά η σχέση της με το χρόνο που περνάει;

«Το ότι μεγαλώνω με αγχώνει. Κάποιες φορές μπορεί να είναι λίγο σκληρό μπροστά στον καθρέφτη. Επίσης, ο χρόνος αυτή τη στιγμή με αγχώνει σε σχέση με τα παιδιά μου. Με χαλάει που το δέρμα μου αρχίζει να αλλάζει όμως χαίρομαι τόσο πολύ που μεγαλώνω κι αυτή τη στιγμή αισθάνομαι και σκέφτομαι πράγματα που δεν τα είχα σκεφτεί πριν. Δεν είχα ασχοληθεί με τον εαυτό μου, ούτε με το τι είναι ευτυχία και τώρα εμβαθύνω, διαβάζω».

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον άντρα της ζωής της, Ντέμη, λέγοντας πως «στη σχέση μου με τον Ντέμη, ο έρωτας της λαχτάρας δεν έχει περάσει. Η σεξουαλική ζωή είναι απαραίτητη σε ένα ζευγάρι, σε μία σχέση που θέλει να μείνει δεμένη. Και δεν σου λέω για τη σεξουαλική πράξη, ως πράξη. Η επιθυμία για να κάνεις σεξ με τον άλλον υποδηλώνει και κάποια άλλα πράγματα».