ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δείτε πώς είναι η τέλεια γυναίκα σύμφωνα με τα γούστα των γυναικών…

Μια σύνθεση αποκάλυψε πως θα μοιάζει η πιο επιθυμητή γυναίκα.

 

Όσον αφορά στο τι κάνει τις γυναίκες επιθυμητές, αποδεικνύεται ότι η ομορφιά δεν έχει όριο ηλικίας, τουλάχιστον σύμφωνα με τα κορίτσια…

Μια νέα σύνθεση της πιο επιθυμητής γυναίκας του κόσμου δημιουργήθηκε με βάση τα πιο αξιοζήλευτα στοιχεία γυναικείων διασημοτήτων και εντυπωσιάζει το γεγονός ότι τρία από τα μέρη αυτού του «τέλειου» σώματος, είναι από γυναίκες ηλικίας άνω των 45 ετών.

Το τελικό αποτέλεσμα συνδυάζει την προτομή της 69χρονης Helen Mirren, την επίπεδη κοιλιά της 46χρονης Jennifer Aniston και τα μακριά πόδια της 51χρονης Elle Macpherson.

Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν αυτό που θα ήταν η πιο σαγηνευτική και επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο!

Άλλα χαρακτηριστικά που θεωρούνται τα πιο ελκυστικά είναι τα σαρκώδη χείλη της Angelina Jolie, η γαλλική μύτη της Miranda Kerr, τα ζυγωματικά της Keira Knightley, τα φρύδια της Cara Delevinge, τα μάτια της Megan Fox και το χρώμα και η ποιότητα των μαλλιών της Δούκισσας του του Cambridge, Kate Middleton.

Το τελικό «τέλειο» σώμα από τις διασημότητες δημιουργήθηκε από μια έρευνα σε 1.000 γυναίκες από ειδικούς περιποίησης της Premier Laser Clinic, οι οποίες εξέτασαν επίσης αυτό που κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται πιο επιθυμητές.

Μέχρι στιγμής η πιο δημοφιλής απάντηση ήταν η εσωτερική αυτοπεποίθηση με το σώμα τους, που επιλέχθηκε από το 72% των ερωτηθέντων.

Η δεύτερη πιο δημοφιλής απάντηση ήταν να υπάρχει οικειότητα με κάποιον που σέβονται, που επέλεξε το 68%.

Η τρίτη απάντηση, που απεικονίζει τέλεια την ταραχώδη ζωή που ζουν πλέον οι σύγχρονες γυναίκες, ήταν «ένα Σαββατοκύριακο χωρίς δουλειές του σπιτιού» (59%), ενώ η απάντηση «ένας καλός ύπνος» ήρθε τέταρτο (57%).