LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι λέει για την αγωγή κατά Λίαγκα-Σταμάτη;

Η είδηση πως η παρουσιάστρια του Alpha κατέθεσε αγωγή κατά της Σάσας Σταμάτη και Γιώργου Λιάγκα πριν μερικούς μήνες είχε προκαλέσει αίσθηση στον δημοσιογραφικό χώρο. Πολλοί θεώρησαν πρωτοφανή αυτή την κίνηση ανάμεσα σε συναδέλφους, ενώ πολλές φορές μέσα από το Πρωινό ο Γιώργος και η Σάσα έχουν μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, δείχνοντας τη διάθεση τους να βρεθεί μια λύση και να λήξει το θέμα εξωδικαστικά.

Μάλιστα, εβδομαδιαίο περιοδικό είχε δημοσιεύσει και φωτογραφίες του Γιώργου σε συνάντηση που είχε με την Κωνσταντίνα, ενώ η Σάσα έχει παραδεχτεί ότι την έχει πάρει τηλέφωνο και της έχει ζητήσει συγνώμη.

Ωστόσο, η Κωνσταντίνα έχει μάλλον διαφορετική άποψη, Σε συνέντευξη που έδωσε στο People και θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και αναφέρθηκε φυσικά και στη δικαστική διαμάχη με τους παρουσιαστές του Αντ1. Όπως είπε χαρακτηριστικά :Θεωρώ ότι έγινε κατάχρηση του ονόματός μου και δεν μου άρεσε η δημοσιοποίηση του γεγονότος. Αν αντιδρούσαν με διαφορετικό τρόπο και δεν το έκαναν πανηγύρι θα το είχα πάρει πίσω. Αν με έπαιρνε δηλαδή ο Γιώργος τηλέφωνο και μου έλεγε πως δεν υπήρχε πρόθεση, επειδή έχουμε πει και δυο κουβέντες παραπάνω, θα το είχα πάρει πίσω"